Alt muligt blandet

Sygdom og lidt tanker fra sengen

så her ligger jeg så, syg med feber og opkast ! Jeg er på dag 2 med sygdom og er virkelig presset over det. Det stresser mig helt vildt at jeg ikke kan noget fordi jeg har det så dårligt! Jeg er total bagud på arbejde og at jeg så ligger syg gør det ikke bedre! Ahhhhh gå væk sygdom! JEG VIL VÆRE RASK!!! Tobias har været fantastik til at hjælp med at aflevere og hente ungerne. Lavet aftensmad og sørge for alt. Jeg har sku verdens bedste mand! Og et kæmpe plus er at jeg i dag måtte aflyse min tandlæge tid! Jeg hader at være til tandlægen, men jeg burde nu nok få en ny tid. Har bare ikke lige energi til at kigge i kalender. Så high five for sygdom pga af det.

Imens jeg ligger her under dynen kan jeg ikke lad vær med at tænke…..

– Vi burde have et tv i soveværelset til sådan nogen situationer hvor man ligger syg. Så er man ikke tvunget til at gå ned i stuen og ligge på sofaen. Selv om det nu også er meget hyggeligt hvis jeg tog min dyne med ned!

– Har jeg nu købt alt ind til Livas fødselsdag på søndag!? Jeg har ikke noget overblik over hvad vi mangler ang mad og det stresser da en lille smule! Pynt skulle der være styr på. Må lave en liste i dag og sende min dejlige mand ud for at købe det sidste!

– Hvilke gode serie er der på Netflix lige for tiden som jeg kan se! Tænker at starte på en ny nu når jeg ikke kan lave noget! Jeg er lige blevet færdig med “Mindhunter”, før den så jeg “Orange is the new black” og har også lige set “Døde piger lyver ikke”. Så kom gerne med nogen gode forslag!

-Ej kommer lige i tanke om at jeg har en pakke fra ASOS liggende nede på posthuset med to nye badedragter som jeg har bestilt! De er så flotte og jeg glæder mig til at skulle have dem på når vi skal ud på vores lange rejse! Jeg har købt den HER og den HER. Jeg må slæbe min feberramte krop og dårlige mave ned til posthuset i dag! Mon ikke lige jeg kan klare det uden at kaste op hele vejen der hen og hjem igen?

– Jeg er sulten men tør ikke spise noget da det ryger op igen! Men et eller andet skal jeg have at spise. Måske havergrød vil virke? Skal forresten også ha købt en pakke Panodil for har den sygest hovedpine – har aldrig haft så ondt før! Fuck altså, kan jo slet ikke tænke!

Lidt tanker her fra sygesengen! Tror jeg vil hoppe i bad og så se hvordan min krop har det efter. Måske jeg er heldig at kunne spise lidt og komme på posthuset. Måske er jeg uheldig og skal ligge mig i sengen igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *