Ferie og rejser

Thailand – Vores rejserute

Så har vi endelig fået lagt rejseruten i Thailand – hvilke steder vi vil besøge og i hvor lang tid. Hoteller er også bliver booket på hvert sted. Vi tænker lidt at vi skal være ved hvert sted i ca 5-10 dage.

Bangkok er det eneste sted hvor vi kun har 3 dage – mere er vist heller ikke nødvendigt.

Vi har haft lidt svært ved at blive enig i hvilke øer vi skulle ud på. Vi er 100% enig i at det ikke skal være de mest kendte og mest turiste. Jeg ved godt at det bliver lidt svært at få i Thailand men efter at ha brugt en masse tid på at Google og snakke med andre vi kender der har været i Thailand blev vi enig om Koh Ngai og Koh Lipe. I 2008 var jeg på backpacker rejse med en veninde i et halvt år. Og da vi var i Thailand rejste Tobias ned til os og så rejste vi sammen rundt på en masse øer. De øer vil vi ikke tilbage til – Vi vil besøge nogen vi ikke har været på og som måske også er børnevenlige, stille og rolige, uden de vilde fester og fulde mennesker. Vi ønsker bare en lille bunkerlow lige ned til stranden og bare os! Ønske tænkning måske og så snakker vi nok mere om Maldiverne end en ø på Thailand. Men nu prøver vi Koh Ngai og Kho Lipe og ser frem til nogen fantastiske dage på hver ø.

Det her er vores rejserute i Thailand:

Bangkok – 3 dage – 1-4 jan

Chiang Mai – 6 dage – 4-9 jan

Krabi – 7 dage – 9-15 jan

Koh Ngai – 5 dage – 15-18 jan

Koh Lipe – 9 dage – 18-27 jan

I alt: 27 dage

Hvis nogen af af jer har været i Thailand og de forskellige byer/øer vi skal være i de 27 dage vi er der, så må i meget gerne komme med rejsetips til de forskellige destinationer!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *