Liva og jeg

En dag med mere sygdom

Øv så er der sygdom her hjemme igen. Vi har lige haft en uge uden noget hvilket har været rat men i dag er både Liva og jeg ramt. For 14 dage siden var jeg syg med feber og opkast i flere dage og i dag har jeg så fået halsbetændelse. Har været sløv, haft ondt i hele kroppen og hoster som en der hele tiden har noget galt i halsen! Så efter jeg havde været til lægen kørte jeg på apoteket for at hente pencilen og så ellers hjem i seng igen. Har sovet og drukket en masse the.

Igen har jeg verdens bedste mand – jeg siger det ikke nok men seriøst jeg elsker ham Hr. Schelle! Han er den bedste, lod mig sove videre i morges imens han stod op og tog sig af ungerne. Aflevere og hente dem igen. Efter aftensmaden blev jeg sendt op for at tage et langt bad i badekaret – imens han rydde op efter aftensmaden og underholdet ungerne. I am A lucky woman!

Da ungerne skulle puttes havde Liva altså ret ondt i maven. Hun rendte frem og tilbage på toilettet og da jeg er igang med at putte Louis kan jeg høre hun kaster op inde i sin seng. Jeg skynder mig at bære hende ud på badeværelset hvor Tobias tag hende imens jeg for fjernet sengetøj, osv. Og da jeg kommer tilbage til dem var der nærmest bræk over det hele! Jeg har aldrig set så meget bræk komme ud af sådan en lille person! Det var helt vildt, hun blev bare ved og ved med at kaste op! Så synd for hende. Da der endelig ikke var mere tilbage i hende gik vi hurtigt i bad og så ind i vores seng og puttet.

Nu ligger hun her ved min side og sover. Jeg tør ikke gå fra hende for hvad nu hvis hun skal kaste op igen. Jeg vil ikke kunne høre hende hvis jeg sidder nede i stuen! Så tænker jeg bliver liggende og ser en serie på Netflix. Tobias tager sofaen i nat da han helst ikke vil smittes af Liva eller mig. Nu håber jeg bare på at det var den her ene gang og at der ikke sker mere resten af natten. Jeg holder hende hjemme imorgen, hygger lidt om hende og så må vi se hvordan hun har det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *