Liva og jeg

Julehygge i Livas svømmeklub

Vi var inviteret til julehygge i Livas svømmeklub her til aften. Og det skulle vi selvfølgelig deltage i. Der blev klippet og limet julepynt i alle former og farver. Tobias har ikke lavet sådan noget i flere år – så han var helt opsat på at lave et julehjerte og det tog ham også lidt tid og to forsøg før det lykkes ham at få lavet et stort flot et sammen med Liva. Men stolt var han over det lykkes og Liva fik hængt det op på svømmeklubbens juletræet der stod og vente på julepynt. Det var faktisk ret hyggeligt. Vi fik spist en masse æbleskiver, småkager, drukket kakao og kaffe og en masse gløg.

Louis rendt rundt og leget, han gad ikke rigtigt sidde og lave julepynt. Så ham så vi nærmest ikke da han havde fundet en masse biler. Jeg husker selv fra barn at ha deltaget i sådan nogen ting – nu har jeg aldrig gået til svømning men jeg kan huske at jeg har deltaget i sådan nogle jule arrangementer hvor vi også skulle lave julepynt. Og det er gode mindre fra min barndom og derfor er det også vigtigt for mig at vi, Tobias og jeg er sådan nogen forældre der deltager når der er noget for Liva eller Louis. Det er vigtigt for mig at de kan huske tilbage på sådan nogen oplevelser og huske at vi gik all in på at lave julepynt, hygge med dem og være sammen med dem når der var et arrangementer for dem over i børnehaven, svømmeklubben eller hvem der nu holder det!

Liva fik i hvert fald lavet en masse julepynt sammen  med os og hygget sig med at fordybe sig i at tegne efter skabeloner, klippe og lime. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *