Liva og jeg

Livas 5 års fødselsdag med familien.

Vi har haft en dejlig dag – så hyggelig med hele familien som har været her og fejre Liva. Hun har rigtigt fødselsdag i morgen, men i dag var det familien og den blev lige som hun ønske i Frost tema. Balloner, bordpynt, kage og isbar. Og isbaren var vigtigt for man kan ikke være Elsa fra Frost og uden en isbar. Hun laver nemlig is mor! Det var hvad hun sagde til mig, den gang vi snakket om hvilken fødselsdag hun ville holde, tema osv. Jeg havde faktisk regnet med at hun var over Frost men jeg tog fejl, hun er stadig ligeså vild med Elsa, Anna, Olaf og Sven som hun da hun for første gang så tegnefilmen. Men det er første gang hun har bedt om en frost fødselsdag og nå nu hun ønsket sig det så så må mor her jo opfylde hendes ønske!

Familien kom ved 14 tiden til friskbagte boller, kaffe og kage. Tobias havde overrasket Liva men også mig og lavet en lagkage som lignet Olaf. Helt fra bunden af med hjemmelavet fondant – så fin og hele familien gik og joke med at han burde melde sig til “Den store bagedyst” næste år. he he, han var ret stolt og med god grund for den var blevet ret flot og meget vellykket! Liva var helt vild med den og hendes øjne strålet da han kom ind med den og satte den foran hende.

Hele temaet var i blå og sølv farver med Frost på nærmest det hele. Jeg søgte nettet tyndt efter Frost – især isbæger var det sværeste at finde med frost på. Men det lykkes mig tilsidst at finde dem jeg ville have så hendes isbar kunne blive fuldendt. sammen med isbæger var der vafler, 5 forskellige slags is, topping af chokolade krymmel, kamel krymmel, flødeboller, flødeskum, chokolade sovs, kokos og lyserød og lilla farvet krymmel. Den isbar var altså et hit hos familien og Liva.

 Liva var med til at lave lagkagen med Tobias – selvfølgelig i blå farve og derfor den ikke så pæne afslutning i bunden! Træ skiltet er købt HER. Imorgen bliver hun hjemme og hygger med mig da det jo er hendes rigtigt fødselsdag. Hendes dag og hun får lov til at bestemme hvad vi skal lave. Glæder mig til at fejre hende i morgen og hygge med hende bare hende og jeg.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *