Louis og jeg

Nu med lungebetændelse!

Åhhh altså en dag jeg har haft. Alt er gået galt og den er ikke som jeg havde forstille mig at den ville være. Havde en list med ting jeg skulle i dag, frokost aftale med en veninde på Mad & Kaffe og en del arbejde! Fik jeg nået nogen af de ting? Nej, ikke noget af det der stod på min list blev gjort, måtte aflyse min frokost aftale og arbejdet blev rykket til i aftes efter ungerne var blevet lagt! Lad mig sige det sådan her, med minus søvn pga Louis og så at ha ham hjemme hele dagen har begrænset mig en del i dag på alle fronter. Det stresser mig en del at Louis er blevet syg fordi jeg har så mange ordre lige nu som skal laves og pakkes. Men med den lille bandit som hænger på mig hele dagen og nærmest kræver jeg skal sidde ved hans side i sofaen så bliver der intet arbejde for mig. Det betyder arbejde til kl lort om aften og igen minus søvn pga Louis om natten.

Louis har host en del her de sidste par dage, er snottet som i at hans næse løber hele tiden. Nøj hvor tørre jeg hans næse meget, det er helt vildt så meget snoet den dreng har i sig! Igår blev hans host ret slem, som i at jeg ingen søvn fik fordi han hoste hele tiden. Han havde også feber, 38,8 og ente med at kaste slim op fordi han hostet så meget. Så Tobias rykket ned på sofaen og sov og Louis sov med mig. Men søvn var ikke lige det jeg eller Louis fik fordi han hostet så meget! Vi var så til lægen i dag og han har fået lungebetændelse. Øv altså, det betyder han skal være hjemme igen i morgen og endnu en dag uden arbejde! Han skal helst blive rask hurtigt for vi skal snart til London. Vores årlig julerejse er der til og det er en bryllupsgave fra min mor. Så vi har glædet os helt vildt. Men det er bare ikke fedt med en lille bandit med lungebetændelse. Desværre er det virus lungebetændelse og det betyder at den ikke kan blive behandlet med pencilen men at kroppen selv skal bekæmpe den. Og det kan godt tag et par uger før han er helt færdig med at host! Ej men altså, hvad sker der for alt det sygdom vi har her hjemme for tiden. Nu mangler vi kun at Tobias bliver syg og så har vi alle været det. 7, 9, 13 det sker ikke, for det kan jeg ikke lige overskue.

I morgen må vi lave masser af friskpresset juice og få i os alle – især Louis så han kan blive rask hurtigt! Den hoste om natten holder os begge vågne og ingen af os får noget søvn – vi er begge to zombier om dagen og jeg kan slet ikke fungere om dagen hvis jeg ingen søvn har fået! Så kære lungebetændelse vær sød at forsvinde meget snart!!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *