Liva og Louis

Vores juletræ er i hus og det er med rod

Se lige de her to -Tænk at de er mine! I morges da vi stod op gik Louis ind og vækket Liva da hun stadig sov. Og normal bliver hun lidt sur når han kommer ind og prøver at vække hende – hun har et godt sove hjerte ligesom mig, eller hun har fået det, for det havde hun altså ikke som baby, tror halvdelen af bloggen handler om at Liva ikke ville sove! He he… Nå men Louis vækket hende imens jeg tog tøj på og så kaldte han på mig. Jeg går ind og kigger på Livas værelse og finder dem begge liggende i Livas seng med dyne over sig. Liva siger med det sammen “Mor tag et billede af os” Og det gjorde jeg så og det blev så godt! De er sku så søde og hold kæft jeg elsker dem.

Jeg valgte i dag at hente dem tidligt fra vuggestue og børnehave og tog dem med i vores lokale plante center for at kigge lidt på julepynt og juletræ. Ja ja jeg ved det godt, vi er kun i midt november og jeg kigger allerede på juletræ. Men seriøst, sidste år var jeg ALT for sent ude for at skaffe det juletræ jeg ønsket. Ser i, jeg ønsker ikke et juletræ der skal stå på fod og pyntes for så smides ud efter juleaften. Jeg har så mega dårlig samvittighed over at det her træ som har brugt 20 år på at vokse sig stort og flot  skal lade livet for vores fornøjelse pga en enkel aften! Og sidste år ville jeg virkelig gerne ha haft et juletræ med rødder -så det kunne graves ned efter juleaften og forsætte med at vokse / leve ude i vores have eller oppe i vores sommerhus have! Men da jeg stod og skulle finde juletræ sidste år så var der ingen tilbage med rødder! Så nu er jeg altså ude i god tid! Og jeg fandt sku et okay flot og højt juletræ med rødder. Jeg var solgt og ringet straks til Tobias som jo var med på ideen og at det selvfølgelig ikke skal død for vores skyld – han syns det var en fantastisk ide at vi købte et som vi kunne have i en krukke ude i haven, tage det ind et par dage før julesaften og pynte det og så efter jul grave det ude i haven. Ja det er jo ikke et Instagram juletræ – altså et helt perfekt rundt et! Det er lidt mere bredt i den ene side, har lidt sjove grene og så er det kun 160 cm. Altså min højde! Men det har sin charme og jeg elsker at det er lidt anderledes. Jeg fik Tobias med på den og bum så var årets juletræ altså i hus. Måske også næste års juletræ da jeg fik afvide at jeg bare kan grave det op igen til næste år og plante det i en krukke for så at plante det ud igen efter juleaften. Se det giver da mening i mit hovede og en mega god samvittighed!

I plante center havde de sådan en kæmpe væg med nisser på, man kunne fjerne ansigtet på nisserne og så stikke sit eget hovede ind! Ungerne syns det var mega sjovt, så det fik jeg lige lidt gode billeder af. I det hele taget er jeg ret så vild med vores plante center. Der er så hyggeligt, især nu med alt julepynten og ungerne ville ikke med hjem da de skulle se på julemænd, nisser, pynt og løbe rundt om alle juletræerne.

Jeg købte dennne krans i plante centeret i dag, selve guld skiltet med teksten “Glædelig jul fra familien Schelle” har jeg selv lavet. Så har jeg bare bundet rødt bånd om, sat LED lys rund om og guld skiltet ind i midten. Ihhhh den blev så flot og jeg glæder mig til at hænge den på vores hoveddør, så er det det første man ser når man kommer her hjem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *