Alt muligt blandet

Weekend – Jeg håber jeg overlever den

Vil lige starte med at sige at vi har haft den dejligste dag. En rigtigt hygge dag. Ungerne har nemlig holdt fri i dag da de begge skulle til ørelægen. Louis går jo fast fordi han har dræn og Liva bliver tjekket en gang imellem fordi hun producer rigtigt meget ørevoks. Og det skal altså fjernes, selv om hun ikke syns det er sjovt.

Efter ørelægen tog vi på lagkagehuset og hygget. Liva fik en chokoladesnegl og jeg en stor kop kaffe, plus Louis chokoladesnegl, den ville han ikke have alligevel så han fik en te bolle istedet. Efter lagkagehuset tog vi på Tårnby bibliotek og var i 3 timer. Så hyggeligt – ungerne elsker at være der! Jeg vil faktisk lige give en stor anbefaling af Tårnby bibliotek da det er et af de bedste biblioteker jeg har været på. Det er så børnevenligt, med en kæmpe flyvemaskine som ungerne kan kravle op og lege i. Et rum med vægge fuld af klatrestativ så de kan klatre op. Et rum hvor man kan spille play station. Et rum med legekøkken, borde og stole så man kan lege cafe og restaurant. Og så selvfølgelig en masse masse børnebøger. Og lige når man kommer ind er der en lille hyggelig cafe. Ej men altså, i kan godt høre jeg er vild med vores bibliotek! Og ungerne er lige så vilde med at være der. På et tidspunkt imens Louis leget for sig selv fik jeg læst 8 bøger for Liva. Hun fandt dem selv og sad så fint og lytte med. Elsker at læse bøger med hende!!

Her til aften har jeg for første gang lavet vegetar frikadeller og de var et hit hos Tobias. Ungerne var ikke lige så vilde med dem, desværre! Men vi har traditionen tro set Disney Sjov og spist masser af slik.

Resten af weekenden er total presset med barnedåb lørdag – plus Louis der skal til gymnastik. Søndag holder vi Livas 5 års fødselsdag for hele familien. Så jeg skal også ha handlet det sidste ind inden søndag og pyntet op, gjordt klar med borde og stole. Vi bliver 22 i alt! Jeg er så glad for at jeg ikke er syg mere, min mave er stadig ikke 100% men jeg har ingen feber og kaster altså ikke op mere. Så nu stresser jeg bare over hvordan jeg skal overleve de næste to dage! Hvordan skal jeg nå at handle de sidste ting ind og få styr på det hele inden på søndag. Det er også kun fordi jeg har ligget syg at jeg er bagud med alt! Jeg vil så gerne have at Liva for sin livs fødselsdag på søndag. Jeg har virkelig købt alt ind i frost tema! Så jeg håber det bliver som den lille dame drømmer om!

Men måske jeg burde gå i seng og få noget søvn så jeg kan være frisk til barnedåb i morgen. Og så må jeg finde en løsning på alt det der mangler til Livas fødselsdag efter barnedåben. Så godnat her fra, måske jeg først giver lyde her inde på bloggen efter Livas fødselsdag. Hvis altså jeg har overlevet weekenden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *