Liva og Louis

Børnevenligt julekonfekt

Det er nok det mest børnevenlig juæekonfekt man kan lave når det er ens børn der skal lave det. Marcipan og nuga plus smeltet chokolade. Nemmer er det ikke – ser det ud som på billeder inde på instergram? NEJ DET GØR DET IKKE! Men det er nemt og sjovt for ungerne da de kan være med og lave det som de syns det skal være.

Liva brugt meget tid på at lave en marcipan mand og Louis lavet marcipan kugler og smed dem ned i skålen med den smeltet chokolade. De blev dækket til med chokolade og så pyntet Louis dem med de forskellige krymmel vi havde.   Livas marcipan mand – den var hun meget stolt over. Og endte med at spise halvdelen for så at give den anden halvdel til nissen. Hun håber lidt på at han så vil ligge en gave i deres julesok i nat. He he – hvilket jeg nok ender med at gøre for at holde gang i min lille løgn om at vi har en nisse. 

Det færdige resultat af hvad ungerne fik lavet. Med en lille smule hjælp fra Tobias og jeg. Tror ikke det holder helt til juleaften – kender jeg nin man ret så har han spist en del inden for de næste par dage. Og ungerne skal jo også smage på det når bu de har været så gode til at lave det selv.

Ja beklager at billederne blev så dårlig men vores lys over spiseborderet er så dårligt – og slet ikke egnet til at taget billede i om aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *