Ferie og rejser

En snestorm kom i vejen for os

Her sad vi i 6 timer på Burger King i lufthavnen!

Ligger her med begge mine børn ved min side som snork sover. Vi er på et lille bed and breakfast, et sted i ingen mands land. Eller det er nok en overdrivelse – men vi er i hvert fald på landet hvor kragerne vender og ingen ting i nærheden. Vi er blevet fanget af en snestorm – uden endelig at vide at der var snestorm stod vi op i morgens, spiste morgenmad og pakket vores tasker. Vi havde dagen før fundet ud af at det vil tag os 1,5 time at komme til Standsted lufthavn og skulle have tre forskellig toge fra vores hotel. Det gik fint indtil vi sad i det sidste tog. Jo længer væk fra London vi kom jo mere sne var der – og pludselig kunne toget ikke køre mere. Faktisk kunne ingen toge køre pga alt den sne som lå der. Så der sad vi fanget i 1 time før det kørte igen. Da vi endelig kom til Standsted lufthavn var vores fly allerede fløjet! Troede vi!! Vi løb sammen med alle andre i panik hele vejen fra toget og op for at tjekke ind osv. Men blev mødt af en besked om at vores fly var aflyst!

Der var kaos i lufthavnen – fordi det viste sig at alle fly var aflyst. Ingen fly fløj eller landet. Der sneet så meget at de ikke kunne følge med ude på landingsbanen med at ryde den for sne. Så folk stod i kø for at blive ombooke til i morgen og folk stod også i kø for at finde et sted at sove. Der var kæmp om siddepladser, kæmpe kø til Burger King og kø om at få et stik til at oplade sin mobil! Det var crazy!!! Vi var heldig at få et bord på Burger King og der endte vi med at sidde i 6 lange timer. I alt den tid løb Tobias rundt for at stå i kø for at købe mad, booke nye flybilletter og finde et sted at sove. Jeg underholdte ungerne så godt jeg kunne – Thank god for Ipads! Jeg vil lige sige at begge mine børn har været så super gode i dag. Altså de har virkelig været tålmodig – både i toget hvor vi sad fast i en time og i de her 6 timer vi sad og ventet i lufthavnen. Der er de sku lidt seje – de acceptere bare at sådan er det. Her skal vi være og så får de det bedste ud af det. Det var mere Tobias og jeg der gik og stresset og havde det stramt over hele situationen.

Der var ingen ledig fly i morgen – alt er booke! Selvfølgelig er vi så uheldige!!! Så vi har først fået et fly tirsdag morgen. Og alle hoteller i nærheden var booket – så det nærmeste vi kunne få lå 7 km fra lufthavnen og det er så her vi er nu. Jeg håber at den snestorm er væk i morgen og at dagen går hurtigt. For nu vil jeg altså gerne hjem!

Jeg har to meget trætte børn og en mand som er faldet om i sengen og sover tungt så jeg vil også sige godnat og tak for i dag.

Første billede – vores aftensmad! Billede 2 og 3 er Louis og Liva der hygger foran pejsen på vores lille Bed and Breakfast inden vi hoppet i seng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *