Liva og Louis

Juleferien er skudt igang

Vi har endelig juleferie og nyder det fuldt ud. Louis render rundt i nattøj stadigvæk og Liva er hoppet i sin julekjole vi købte i Primark i London. Den er hun ret glad for og har planer om også at skulle have den på i morgen d. 23 hvor vi skal holde jul med min mor og den side af familien og så vil hun ha den på juleaften hvor vi skal holde jul med Tobias familie. 3 dage i samme kjole tror jeg ikke lige kommer til at ske. Håber på at kunne lokke hende i en anden i morgen!

Vi har endelig fået pyntet juletræet – med et lille uheld der betød en ødelagt Disney julekugle – åhhhh der løb en lille tåre ned af kinden på mig lige da det skete og blev ret så sur på mig selv da det var min egen skyld! Efter at ha støvsuge alle glasskår op, pyntet Liva træet færdig i Disney tema – med prinsesser fra alle Disney tegnefilm og julekugler som vi købte da vi var i Disney Land Paris. Er så øv over jeg ødelagde den ene julekugle – den var så smuk med Anders and og chip og Chap. Liva er den der har fået lov til at bestemme julepynten og det er helt okay med lidt forskellige tema og farver i år. Jeg havde en drøm om at få et juletræ med pynt i kun hvide farver måske hvid og sølv farver. Men min mand sagde nej til at skulle skifte alt vores juletræspynt ud med nye farver når vi nu skal ud og rejse. De penge spare vi og næste år går jeg amok i nyt juletræspynt i ny farve – er lidt træt af guld og rød tema som vi har haft de sidste 4 år!

Lige nu hygger vi med julekonfekt, pebernødder og varm kakao med flødeskum. Og ser juletegnefilmen “Polar Expressen” som er Liva og min ynglings juletegnefilm. Louis kan også lig den fordi det hele forgår på et tog og han elsker jo alt på hjul.

Resten af dagen kommer til at forgå i langsomt tempo med jule hygge stemning. Vi har nemlig nogen lange dage med jul, julefrokost og familie hverdag de næste 4 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *