Louis og jeg

Onsdag med dårlig mave og alene tid med min Louis

I nat blev Tobias og jeg vækket af Louis som lå og græd. Han blev ved med at sige han har ondt i maven, så han kom ind til os og sov. Men vi fik nærmest ingen søvn fordi Louis kunne ikke sove pga mavesmerter og Liva vågnet af at han lå og græd inde hos os. Så hun kom også ind og sagde hun ikke ville sove alene når vi lå og sov med Louis. Så 4 mennesker i sammen seng, Tobias endte med at skifte Louis 4 gange i nat og 2 gange i morges. Liva og jeg var blevet skubbet ned i fodenden og lå der i foster stilling og sov imens Louis og Tobias fyldte resten af sengen. Jeg syns vi har været ret uheldige i november og december måned med sygdom på den ene eller anden måde. Jeg er træt af at vi er syge hele tiden – faktisk på skift! Nu må det godt stoppe – vi skal simpelthen være raske når vi rejser nytårsaftensdag! Og hey det er altså om 11 dage vi rejser i 3 måneder!

Tobias er på arbejde nu og Liva i børnehave. Louis er blevet hjemme med mig og vi har hygget hele formiddagen. Louis kom i badekar (det var tiltrængt for ham efter alle de lorte bleer) og jeg i brusebad. Louis har leget med biller og sin store flyvemaskine hele formiddagen. Vi var et smut over i bageren og købe brød for når man har dårlig mave så skal vi da ha brød. Det var en god undskyldning til jeg også lige kunne få en chokoladebolle! Ellers har vi haft netflix tændt i baggrunden – Gurli Gris er et kæmpe hit hos Louis lige for tiden og er den tegnefilm vi har set i dag. De tegnefilm som han elsker lige fortiden og gerne vil se om og om igen er:

Brandmand Sam
Postmand Per
Gurli Gris
Paw Patrol

Jeg elsker netflix for at være så børnevenlig at han selv kan side med sin ipad og finde det han vil se, trykke play og stop og gå ud og finde en ny tegnefilm hvis han ikke vil se det han så før. Bare så øv at det kræver internet for jeg ved virkelig ikke hvad vi gør når vi skal flyve i 10 timer til Bangkok. God råd til underholdning af ungerne modtages gerne!

Jeg tænker lidt at vi henter Liva tidligt i dag og når vi så er hjemme igen så tager vi juletræet ind og pynter det. Hvis altså jeg kan bære det ind alene – den står jo i en kæmpe potte med jord osv. Jeg håber lidt på at det lykkes fordi jeg føler lidt vi mangler juletræet – vi har aldrig pyntet det så tæt på juleaften. Vi plejer at gøre det i nogen af de første dage i december så det skal simpelthen lykkes, så vi kan få det sidste julehumør og juleglæde på plads i vores lille hjem inden juleaften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *