Liva og jeg

På Mad & Kaffe med min Liva

Liva og jeg har haft en rigtigt mor datter-date i dag. Hun har det bedre efter 2 dages feber og konstant hosten. Vi skulle lige til lægen i morges, en sidste gang inden vi tager til London imorgen. Vil lige være sikker på at hun ikke har halsbetændelse eller lungebetændelse nu når vi skal rejse. Efter lægen – som sagde at der ikke var noget i vejen med Liva og at det bare er en lille forkølelse med hoste – tog vi på Mad og Kaffe. Min ynglings sted at spise brunch. Jeg elsker deres koncept og de små retter er virkelig gode. Laksen og advocado retten er mine to ynglings og bestiller altid 2 x lakse da den smager så sindsyg godt! Jeg bestilte 5 retter og Liva fik 3 med varm kakao og flødeskum. 2 retter havde være nok til hende men hun ville have brød, laks og æg, så det fik hun!

Hun havde sin ipad med da Tobias har købt et nyt spil til hende som hun er blevet hel vild med at spille og imens hun spiste, spille hun løs. Jeg sad og nød min kaffe, hendes selskab og hjælp hende med spillet – så mor her fik også lov til at spille lidt! Vi endte med at sidde på Mad og Kaffe i 2,5 time og bare hygget os inden vi kørte hjem igen – Jeg har stadig en del arbejde og en masse ordre der skal pakkes og det skulle laves inden vi skulle hente Louis fra vuggestuen.

Hendes nye bluse fra Zara som hun er så sindsyg glad for. Hun har haft dette outfit på hver dag de sidste 3 dage. Hendes blå glimmer nederdel passer så fint til og hun elsker sin nye bluse. Det er lige før hun sover i det her tøj fordi hun vil virkelig ikke havde det af om aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *