Alt muligt blandet

Rigtigt glædelig jul!

Så blev det endelig d. 24 december – Den magiske dag af alle på hele året. Vi holdte jule med min mor, lillsøster, hendes mand og deres børn igår og derfor har ungerne brugt morgen på at lege med jeres julegaver. Vi har samlet lego Barbi til Liva og Louis fik en racerbane med Disney Biler som tema – han er så glad for den. Tobias og ham kommer til at bruge mange timer på den racerbane! Men hold nu op de fik mange lækre gaver – Det er typisk mormor, forkældre dem helt vildt!

I dag skal vi hjem til Tobias familie og holde jul. Vi skifter hver år imellem min mor og Tobias forældre. I år er det hans forældre og vi bliver 11 i aften når vi skal der hjem og hygge. Vi skal både have and og flæskesteg, brune kartofler, rødkålsalat – ja der kommer ikke til at mangle noget. Vi plejer at spille pakkelege som noget af det første, så skal vi se Disneys jule show, så spiser vi og så danser vi om juletræet. Pakker gaver op og så skal risalamanden spises som det sidste.

Jeg glæder mig! Glæder mig til at se Liva og Louis tilbringe tid med farmor og farfar. Glæder mig til at se hvad Tobias har købt til mig i julegave. Glæder mig til at se Liva og Louis øjne når de åbner deres gaver fra Tobias og jeg. Glæder mig til and og brune kartofler – selv om jeg spiste det igår! Glæder mig til vi skal danse om juletræet som altid ender med at vi danser rundt i hele huset med sangen “Nu er det jul igen”.

Lige nu sover Louis i sin barnevogn, jeg var ude og gå i regne med ham, så hyggeligt! Han var helt færdig igår da kl var 18.00 og det var altså ikke så sjovt at pakke gaver med en meget træt Louis som havde svært ved at forstå alle gaver ikk var til ham.Han sover normal ikke lur mere, men igår burde han nok ha taget en! Han var så træt at vi endte med bat ligge ham midt i gave udpakningen og så gik han ligsom glip af resten af aften. Så i dag skal han sove lur for at holde til hele aften. Liva er oven på og pakker gaver ind med Tobias – han er åbenbart i sidste øjeblik med at få pakke sine gaver ind! Og jeg, ja jeg ligger i sofaen og ser Jamie Oliver lave de lækreste julemad på tv3 puls. Åhhhh elsker den mand når han står der og tryller i køkkenet.

Så en masse ønsker her fra om at i må får en dejlig jule dag og aften med jeres familie og nærmeste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *