Liva og jeg, Liva og Louis

Sofadag, julehygge og endnu engang sygdom!

Plus lidt arbejde og lidt praktiske ting. Men overskriften fortæller ret godt hvordan min dag har været. Liva er blevet syg IGEN!! Hun hoster helt vildt og især om natten så jeg får ingen søvn. Så i dag er hun blevet hjemme og har faktisk ligget på sofaen med dyne og set en masse juletegnefilm på Netflix. Vi var lige forbi lægen som sagde at hun var rød i halsen men at der intet var at gøre andet end at vente på kroppen bekæmper virusen. Så som jeg frygten ville en af os blive eller være syge når vi er i London. Lægen anbefalde at vi tog nogle børne Panodil med for en sikkerheds skyld! Øv altså det var bare ikke det der måtte ske – hun har lidt feber men jeg håber altså at de næste 2 dage bliver de værste så vi på torsdag har et nogenlunde raskt barn som har energi til at trave London tynd i 4 dage!!

Efter lægen smutte vi lige i Fields, jeg skulle bytte noget tøj ungerne havde fået i julegave efter vi havde holdt jul hos min far. Og Liva var mere end lykkelig over at vi lige skulle ind i Zara og bytte de julegaver hun ikke kunne passe. Den pige er altså glad for kjoler! Det var det eneste hun kigget på og hev ned fra bøjlerne. Hun skulle vise mig alle deres kjolerne, især dem med glimmer og perler på var favorit! “Den her ønsker jeg mig”, “Og den her må du godt fortælle mormor jeg ønsker mig, “Åhhh mor, se den her! Den er flot”. Det var det eneste jeg hørte hende sige i alt den tid vi stod i Zara! Hun endte med at finde en ret fed bluse som passer vildt godt til en af hendes nederdele hun har – Selvfølgelig var der glimmer og perler på bluse. Men mor her var glad for at det ikke var en kjole så derfor købte jeg den til hende. Og hun har haft den på hele dagen efter vi kom hjem.

Når nu man er syg og ikke gider at ligge i sofaen efter at ha set 3 forskellige juletegnefilm så bliver man en lille smule restløs – Jeg fik arbejde imens hun så de tre tegnefilm. Det var også nødvendigt da jeg har sindsyg mange ordre der skal laves og ifølge mig alt for lidt tid. Må arbejde her i aften når ungerne engang er faldt i søvn. Men jeg forstår hende godt, det er heller ikke sjovt bare at ligge i sofaen og glo en hel dag. Så vi lavet et lille jule kagehus – sat det sammen med glasur og pyntet det. Jeg hjalp lidt men Liva klaret det meste selv og det blev så flot. Hun var i hvert fald meget tilfreds med resultatet og det står klar til at farmand kan se det når han kommer hjem i aften. Louis har gået hele eftermiddagen og spurgt om han ikke måtte smage det men jeg har pænt sagt nej til ham (mindst 30 gange) da det var vigtigt for Liva at far så det først. Så måske bliver det spist i morgen. Ved endelig ikke hvor længe sådan et kagehus kan holde!??

Inden ungerne blev puttet lavet Liva og Louis havergrød til Nissen. De er overbevist om at det var det han ville have efter han forleden havde været i vores sukker og havregryn! Hi hi, jeg syns det er så hyggeligt at de begge lever sig så meget ind i det! Så nu står der en skål havergrød med masser af sukker og en kæmpe klat smør klar til ham. Liva bad om en gulerod til at ligge ved siden af da hun gerne vil ha at nissen giver den til en af julemandens rensdyr. Som hun selv sagde “Nissen tager nemlig op til julemanden engang imellem og så kan han ikke tage der op uden mad til julemandens rensdyr”!

Imorgen tidlig vil guleroden være væk og havergrøden spist. Og så har jeg to meget glad børn. Shhhh, man må godt lyve lidt over for sine børn! Eller fortælle dem noget der ikke er helt sandt så længe det er i en god tro og når det kommer til julemanden, hans rensdyr og om en nisse der bor oppe på vores loft!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *