Ferie og rejser

Vores 3 måneders rejse – Fra Koh Ngai til Koh Lipe i speedbåd

Så er vi ankommet til Koh Lipe og vi alle er helt færdige efter en rejse på 5 timer for at komme her til. Men jeg overlevet bådturen!!! Jeg overlevet den uden at blive søsyg eller kaste op! Uhhhh hvor har jeg gået og været nervøs over at skulle sidde i en speedbåd i 3 timer. Min mave er så sart og der skal virkelig ingen ting til før jeg bliver dårlig. Jeg kan ikke klare når det gynger for meget, jeg kan mærke alt. Det samme gælder hvis jeg skal sidde i en bil i for mange timer eller flyve. Bliver altid køresyg eller flysyg (ved ikke om det er et ord, ha ha) men altså jeg er desværre en af dem der let bliver dårlig!

Vi starte heldigvis stille ud med at skulle have en long tail boat fra vores ressort til et andet ressort på Koh Ngai. Der sad vi så med en masse andre mennesker i 30 min og ventet på vores speedbåd som vi skulle med. Men lige pludselig blev vi alle bedt om at gå op i en long tail boat og så sejle vi over til en mole hvor der stod endnu flere mennesker og ventet. Der sad vi så og ventet endnu i 30 min før den første speedbåd kom. Det var heldigvis den vi skulle med – men den var allerede fyldt godt op med mennesker i den og vi var mange der skulle med!

Det lykkes os at få en siddeplads – nok fordi vi var de eneste med børn. Folk er bare lidt mere venlige når det kommer til at rejse sig fra deres siddepladser når de kan se man har børn med sig. Så der sad vi i 3 timer (jeg med to poser i hånden hvis jeg skulle blive dårlig og kaste op) med 3 stop undervejs hvor folk skulle af og på de forskellige øer før vi kom til Koh Lipe. Tobias var ligeså stolt over mig og gav mig også lige en high five da vi var kommet af speedbåden!

Nu glæder jeg mig til at se hvad Koh Lipe har at byde på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *