Ferie og rejser, Liva og jeg

Liva har fået sin første rokketand

Inden vi rejste afsted på denne lange rejse gik jeg lidt rundt der hjemme og havde krise over at tiden/livet går så hurtigt. Og jeg kan ikke følge med. Når man har fået sit første barn siger alle til en “nyd det for før du ved det så kan de gå” eller “Nyd det for før du får set dig om så skal de starte i skole”. Og med Liva er jeg nu der hvor hun skal starte i skole. Og jeg føler på ingen måde at jeg har fået den tid med hende som jeg skulle ha haft. Jeg føler ikke jeg har nydt tiden med hende fra hun var lille nyfødt til denne store 5 årige pige som hun er nu. Og derfor er jeg så taknemlig for at vi er på denne rejse – at jeg får lov til at tilbringe 24/7 sammen med hende i 3 måneder(selvfølgelig også sammen med Louis og Tobias). Jeg er taknemlig for at jeg får lov til at opleve, se, høre, snakke, grine og græde med hende. Jeg suget alt til mig hver eneste dag, time, minut og sek.

I dag skete så noget som hun har gået længe og ventet på skulle ske. Faktisk starte der med at være en lidt negativ oplevelse for hende da hun blev bange. Hun har i længer tid inden hun blev 5 år gået og snakket meget om at mange af hendes venner over i børnehaven har tab tænder eller har en rokketand. Og at hun også vil ha en rokketand! Men i dag fik Liva så sin første rokketand – den rokketand som hun har gået og ventet på så længe. Noget hun har glædet sig til fordi “Så er jeg en stor pige! Ligesom alle de andre over i børnehaven, som også har tab deres tænder”!

Men da hun opdaget at hun havde den blev hun bange og græd så tårnene trille ned af kinderne på hende. Hun var igang med at spise en isvaffel og da hun skulle tage den første bid af vaffelen råbte hun av. Og kom der efter grædende over og sagde hun havde ødelagt sin tand fordi den sad løst. Så efter vi lige havde trøste hende og forklaret at det var altså en rokketand og at hun nu snart vil tabe den, så var det ikke så slemt alligevel.

Nu går hun stolt rundt og rokker løs på tanden og spørg hele tiden om hvornår den falder ud!? Et minde fra denne paradis ø som jeg vil elske at tænke tilbage på! #minpigeerblevetstor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *