Ferie og rejser

Vores 3 måneders rejse – Med privat båd til Koh Adang og Koh Rawi

Dagen er blevet brugt på to MEGET lækre strande – lidt ude for Koh Lipe. Vi fik os en long tail boat – betalt for at have ham for os selv fra 10.00 til 16.00. Jeg vil klart anbefalde at hvis man har råd til det i sit rejse budget så betal for en privat som i har for jer selv. Det der med at man er 12 mennesker på samme tur, skal tag hensyn og kun være hver sted i noget bestem tid før man skal videre det fungere altså ikke så godt for os. Vi har det bedst med at have vores egen båd og så selv bestemme hvor vi vil hen hvor lang tid vi vil bruge på hver sted. Det er bare lidt fede når man selv kan styre det og ikke skal følge resten af flokken!

Koh Adang

Er en ø med små stranden hele vejen rundt. Der er en hoved strand som alle tager til – det ville vi ikke, så vi spurgte om han ikke kunne sejle os til en lidt mindre strand på Koh Adang – i håb om vi kunne få den for os selv. Og han fandt en meget lille strand som vi var så heldige at havde for os selv! Åhhhh jeg var lige i himlen! Helt fantastisk at man faktisk kan tage hen til et sted som dette uden at der er 50 andre mennesker hvis ikke mere. Jeg savner Koh Ngai!!!!! Take me back!!!!!!

Stranden var lækkert, sandet var lidt grov i det. Men vandet var helt klar. Liva og jeg talte 10, 20, 30, 40 og så op til 100 hvor vi derefter løb ud i vandet. Mor her kommer i god form, he he. På et tidspunk står jeg ude i vandet ved siden af noget stort sort som ligger nede på bunden. Jeg tænker først det er rev eller en kæmpe sten. Og i det Liva hun løber fra stranden og ud til mig opdager jeg at det er søpindsvin – tror der er omkring 20 styks hvis ikke mere! Så jeg nå lige at gribe fat i Liva og hive hende ind til mig inden hun træder på dem. Hun løb nemlig lige ud imod dem. Jeg har som barn trådt på en søpindsvin på en ferie og jeg siger jer at det gjorde ondt. Og så var vi ellers hurtige op på sandet igen!

Vi havde dette lille stykke paradis for os selv i 2 timer – så kom der andre mennesker desværre. Jeg ved godt jeg ikke kan undgå andre mennesker, det er klart at alle vil gerne der hen hvor der er lækkert, stille og hvor man får følsen af at have det hele for sig selv.

Men de 2 timer vi nu havde for os selv nød vi til det fuldeste! Elsker at jeg kun kan høre lyden af bølgerne der rammer stranden og Liva der griner. Louis faldt i søvn i båden på vej der hen og sov i alt den tid vi var der. Så Liva fik fuld opmærksomhed fra både mor og far. Hvilket hun elsket og nød – det sker ikke så tit at hun har mor og far for sig selv på denne rejse!

Koh Ra Wi

Vi sejlet videre til Koh Ra Wi som ligger tæt på Koh Adang. Her var der lidt flere mennesker men det var helt okay. Stranden var lang og bred. Der var gynger i træerne og vandet var helt klar. Sandet var fint og hvidt. Virkelig lækker strand. Og man kunne se fisk med det sammen man gik ud i vandet. Tobias øvet med Liva i at få hovedet ned under vand så hun kunne se fiskene. Men hun er lidt mere utryg med havvand end når det er poolen. Så det skal der lige øves lidt mere på. Her var vi i et par timer før vi sejlet tilbage til Koh Lipe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *