Ferie og rejser, På denne dag har jeg...

Vores 3 måneders rejse – På denne varme regnvejrsdag her på Krabi har jeg…

– Fundet et sted som laver verdens bedste iskaffe. Åhhhh min lykke er gjordt! Når man som jeg ELSKER kaffe og er lidt afhængig, så er det altså total optur at finde dette lille sted som ligger tæt på vores hotel og som laver nok den bedste iskaffe i følge mig!

– Gået i regnvejret sammen med resten af min lille familie. Ungerne var sultende så ud i regnen måtte vi får at finde noget mad. Jeg elsker når det regner – endnu mere når man er i et land som Thailand eller Indonesien. Jeg kan huske fra den gang Tobias og jeg bode på Bali hvor det regnet helt sindssygt. Det var nogen af de hyggeligste dag vi havde på Bali! Altså regnvejrsdage i DK er ingen ting i for hold til regnvejrsdage her i asien. Men jeg elsker det, det er så hyggeligt – elsker at sidde og lytte til regnen. Liva og Louis syns jo det var det sjovest at rende rundt med paraplyer ude i regnen og få våde fødder!

– Købt et smuk armbånd som siger en fin rasle lyd hver gang jeg bevæger min hånd. Overvejre lidt om jeg skal sætte den om min ankel istedet. Liva fandt også et bare lavet i forskellige farvet lyserøde snore.

– Fået tid til at sætte mig ned og være på min computer for første gang på denne rejse. Tænk at jeg ikke har haft den åben i 10 dage. Ikke at jeg har manglet den – nu til dags kan jeg klare det hele over min mobil! Men jeg arbejder jo heller ikke og derfor har den faktisk bare ligget nede i min rygsæk indtil i dag!

– Hørt den her sang “Fractures” af James Mercy og Ameria på repeat den sidste time. Får sådan lyst til at danse når jeg høre den! Eller styrketræne – især røv og lår kunne jeg godt lige træne til den her sang! Helt klar min nye ynglings sang indtil videre i 2018. Men har altså også stadig “Perfect” af Ed Sheeran og “Ensom” af Gulddreng som ynglings!

– Gået og kigget efter et lille glattejern. Mit hår er ret tykt plus der er lidt krøller i og derfor også ret svært for mig at styrer hvis jeg ikke glatter det! Og da jeg valgte ikke at pakke mit glattejern med i rygsækken har jeg haft mit hår oppe i en hestehale eller knold de første 10 dage af rejsen. Og jeg er ved at gå lidt kold over jeg ikke kan have mit hår nede og bare se lidt pæn ud! Så jagten er gået ind på et lille glattejern – måske vi skal kalde det for et rejse glattejern! Håber det lykkes mig at finde et her i Thailand!

– Været i poolen for første gang på vores rejse! Har badet hele dagen med ungerne. Og haft 1 ud af 3 nye badedragter på som alle er købt på Nelly.com. Liva har svømmet rundt og Louis øvet sig med baderinge på og dykkerbriller. Liva har øvet sig i at holde vejret under vandet – hun kan kun i få sek. Hun har stadig ikke helt forstået at hun skal lukke munden og holde vejret når hun tager hovedet under vandet. Så det er med en masse hosten og spyt når vi øver os!

– Været på stranden. Efter poolen gik vi lige ned på stranden så ungerne kunne lege i sandet. Trods jeg havde givet Liva masser af solcreme på så blev hun alligevel ret rød ved hendes skulder og ansigt. Det gør heldigvis ikke ondt på hende men jeg tror hun skal have en t-shirt på imorgen da hun ikke skal ha mere sol lige nu. Jeg selv er også blevet en lille smule brændt – kun på brystet – et sted jeg normal har sindssygt svært ved at blive brun. Men lige i dag er jeg altså blevet ret så rød, så jeg skal ha et meget tykt lag solcreme på imorgen. Måske også bare rende rundt i t-shirt sammen med Liva.

– Svært ved at forstå at mine børn ikke kan lig mango. Det gælder både mango skåret ud i små stykker lige til at hapse af her i varmen, eller som smoothies! MUMS!!! Altså der er simpelthen gået noget galt i den måde jeg har opdraget mine børn på når det kommer til mango for alle kan da de lig mango! Undtagen mine børn åbenbart!

– Set min søn spise sin første cheeseburger! Vi valgte at satte os ind på Burger King pga af regnen her til aften. At side ude på vejen og spise mad fra et gadekøkken i regnvejr var ikke lige det vi var friske på. Og da vi så stod der ville Louis have en burger, normal er det nugges han får. Men ikke i aften og han så altså så sød ud med den store burger i sine små hænder!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *