Ferie og rejser

Vores 3 måneders rejse – En lille hilsen fra Krabi.

Vi nyder Krabi fuldt ud! Det er første gang på vores rejse at vi har strand og pool og derfor har vi to meget lykkelige børn. De bader dagen lang. Først indtager vi de store solsengen nede ved poolen – dem skal man være hurtigt med at få fat i om morgen, ellers så er de altså væk når man kommer ned efter morgenmaden. Og så bliver der ellers øvet i at svømme og holde vejret/hovedet under vand dagen lang. Vi havde glemt badevinger til Louis så dem har vi lige været ude og købe, plus svømmebriller til dem begge.

Stranden går vi ned til efter vi har spist frokost og den er virkelig børnevenlig og et kæmpe hit! Lavvande og sandet er fint men fyldt med muslingskalder. Tiden der bliver brugt på at badet, svømme, bygge sandslotte, kigge og løbe efter kraber og finde smukke muslingskalder.

Her er skønt, hotellet er flot og dejligt, og vi nyder at vi kun skal gå en meget lille tur før vi kommer til selve Ao Nong gågade som er fyldt med små boder. Her er alt fra skræddere, souvenirs, restauranter, tøj og badetøjssteder, rejsearrangører, massage, apoteker og isbutiker! Men deres supermarkedet er altså ikke så gode når det kommer til bleer. Hold op hvor er det svært at få fat i, da de ikke har alle størrelser. De fleste steder sælger de så kun ble pakker med 3 styks i og så til en mega høj pris. Vi var inde i 5 forskellige supermarkedet plus en 7/11 før vi fandt bleer til Louis i hans størrelse og til en pris der gav mening.

Vi hygger os, og er nede i et tempo hvor skildpadder måske ville overhale os! Men vi elsker det for det er sådan vi nyder vores rejse lige nu! Her er så lækkert og vi har det rigtigt dejligt. Det regner hver dag on/off men det er også det eneste vi har og brokke os over!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *