Ferie og rejser, Louis og jeg

Vores 3 måneders rejse – Vi forsætter med sygdom.

Jeg er blevet rask! Wuhuuu!!!! Men desværre er Louis nu på dag 3 med høj feber og konstant hoste. Han er i dag ret sløv, vil intet spise og hænger på en.

I morges fik han et hosteanfald og hoste en kæmpe klat slim op. Og da han sad ude i badet for lige at blive vasket faldt han i søvn med bruseren i hånden! Han har 38,8 i feber. Så lige nu ligger jeg i sengen med ham imens Tobias og Liva er nede i poolen og bade. Han hoster hele tiden også om natten. Så vi får ingen søvn. Liva er den eneste der sover igennem om natten.

Hvis det forsætter så tager vi til lægen i morgen. Vi rejser nemlig videre til Ubud på tirsdag og skal være der i 3 dage. Og vil helst ha ham til lægen inden.

Åhhh se lige det billede Tobias har sendt til mig af ham og Liva. Så glad for at de to hygger imens jeg sidder her inde med Louis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *