Ferie og rejser, Louis og jeg

Vores 3 måneders rejse – Vi tager en dag i sengen

Louis vågnet i morges kl 4.00 med feber. Han endte med at vække Liva og Tobias så vi var allerede nede og spise morgenmad kl 6.00. Tidlig start på dagen, vi ender nok alle med at tage en lille lur senere.

Vi skulle alle ha været afsted på en lille tur hvor vi skulle ha set en lokal indonesisk skole og vider ud til et område af byen her i Malang, som er blevet malet i i forskellige farver kaldt “rainbow village”.

Da Louis ikke ville spise noget morgenmad og hans feber stadig var høj trods en børne Panodil valgte jeg at blive hjemme med ham. Liva og Tobias er taget afsted og får så en far datter dag. Liva fortjener også en dag alene med farmand og få nogen oplevelser med ham uden at Louis også skal tage alt opmærksomheden. De to fortjener at få noget sammen, oplevelser og skabe minder sammen på denne rejse.

Louis og jeg tager en dag i sengen med puslespil, iPad, lege med biler og flyvemaskiner og måske en lille lur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *