Ferie og rejser, Louis og jeg

Vores 3 måneders rejse – Det går bedre med Louis

Uden at jinxe det så er Louis blevet frisk i dag. Her til morgen har han spist mere end han nogen sinde har gjort i hele sit liv. Altså han er en små spiser og har altid være det fra han blev født. Så at se ham spise næste to skåle havergrød, et halvt brød, 2 stykker spegepølse og drukket to glas vand, er helt vildt for mig! Wuhuu hvor er det fedt at han har spist så meget efter de sidste 5 dage uden noget som helst.

Igår kaste han op en gang og var igen helt sløv og mærkelig. Slet ikke sig selv! Så vi panikke lidt da vi ikke ville tilbage på hospitalet her på Lombok. Vi syns ikke de var så kompetent og følte os ikke 100% tryg – og så er det svært når de ikke kan snakke engelsk og man ikke forstår over halvdelen af det de siger han fejler! Så vi snakket igen med vores rejse forsikring og de anbefalde os at flyve tilbage til Bali så hurtigt vi kunne. Der gik bare ikke flere fly igår – det næste går i dag. Så vi ventet med at book fly – ville lige se ham and natten over og hvis det gik helt galt så tag tilbage på hospitalet her på Lombok.

Vi har kæmpet med at få ham til at drikke en masse væske – vil ikke tvinge ham men det er vigtigt at han drikker noget! Så har hele tiden et glas vand,  en flaske vand og hans drikkedunk stående foran ham. Og spørg ham hele tiden om han vil ha noget at drikke. Han svare for det meste nej men nogen gange så siger han ja.

I dag har jeg været alene med ham da Tobias og Liva er taget på en bådtur. De får en far datter dag – hun er blevet lidt overset fordi Louis har været syg. Så da Louis virket mere frisk i dag valgte vi at dele os op. Louis og jeg har været nede på stranden og hygget. Så dejligt at se ham grine og smile. Lege i sandet og i vandkanten – Jeg er så lykkelig over at han er frisk igen og er blevet sig selv. Jeg håber at han fra nu af bare vil få det bedre og at vi så kan nyde resten af rejsen. Nu er det slut med at være syg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *