Ferie og rejser

Vores 3 måneders rejse – Monkey Forest i Ubud

Vi har i dag været forbi Monkey Forest Sanctuary og se på en masse aber. De er vilde, lever i skoven og de er altså IKKE bange for mennesker! De er meget nærgående. De hopper på en hvis de tror man har mad i hånden, kigger i ens lommer efter ting, hiver i ens taske og snupper ting hvis man ikke holder øje. De er hurtige og kan også være rat så agressiv! De små baby aber er mega søde at se på men man skal ikke for tæt på før at en mor abe føler træng til at beskytte sin unge. Liva var ikke vild med at være der og Tobias bar på Louis hele vejen igennem Monkey Forest da han heller ikke var så tyg med alle de aber. Man kan i indgangen køber bananer og så lokke aberne til sig så de sidder på en hvis man vil ha et billede. Men når først en abe sidder med en banan så kommer alle de andre aber løbene hen til en. Er man i Ubud skal man besøge Monkey Forest men man skal altså ikke være en tøsedreng når man er der!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *