Ferie og rejser

Vores 3 måneders rejse – Om 7 dage er vi hjemme i DK

I dag er der 7 dage til vi er hjemme igen. Så har vi rejst i 2 måneder og 22 dage – Shit det er altså mærkelig at tænke på. Tænk at om 7 dage så er denne fantastiske rejse slut. Ikke mere varme, strand, bade i havet eller pool hver dag. Ikke flere nye lande og byer. Ikke flere flyture andet end den vi skal have når vi skal hjem. VILDT! Det bliver så mærkeligt at være hjemme igen.

Denne rejse vi er på er pga Liva skal starte i skole her til sommer og jeg har en lille krise over det! Jeg er så taknemlig for at Tobias, manden i mit liv, min bedste ven og far til ungerne, har givet mig denne mulighed for at rejse med ungerne i 3 måneder. Se dem opleve nyde lande, møde nye mennesker, se nye kulture, høre nye sprog og spise nyt mad! Men frem for alt at være sammen med dem 24/7, se dem udvikle sig og vokse på denne rejse. Jeg vil lyve hvis jeg sagde at hele rejsen har været en dans på roser – for det har til tider ikke været nemt eller sjovt! Men jeg ville ikke bytte noget ud, jeg har nydt hvert øjeblik, nydt hver dag, uge og måned på denne rejse! Jeg har fået oplevelser og minder for livet med min lille familie. Her til aften har jeg ikke lyst til at vende hjem til dk – vil blive her og bare nyde livet og de små øjeblikke jeg har med mine to ynglings mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *