Sommerhus

En forlængede weekend betyder sommerhusland

Hej hej fra sommerhuset! Det er store bededag i dag og det betyder lukket SFO, plus at SFO’en også har valgt at holde lukket på mandag og tirsdag – tirsdag er arbejdernes internationale kampdag. Ikke at det er en helligdag men SFO’en har alligevel valgt at holde lukket pga det. Så vi er taget i sommerhus for at hygge og lave lidt havearbejde.

Jeg var i vores lokale havde center igår og fik købt to nye buske til sommerhus haven. De bliver så store og flotte – om 1 år eller 2. Så dem glæder jeg mig til at plante ud i haven i morgen. Har endnu ikke helt fundet ud af hvor de skal være, men plads mangler vi ikke. Efter snart 5 år som sommerhus ejer, er der stadig helt åbent ud til vejen. Alt vokser bare sindssygt langsomt – i hvertfald det jeg planter. Men de her to nye buske burde dække bare lidt!

I plante center fandt jeg også et billede. Et jeg havde set for et halvt år siden i en lille butik her på Sjællands Odde men Tobias var ikke helt vild med på det tidspunkt. Nu stod det så der foran mig i vores lokale plate center og jeg tog det som et tegn fra universet eller noget og købte det. Det skulle simpelthen med op og hænge i sommerhuset. Jeg er så forelsket i det billede – og det passer perfekt ind i vores lille sommerhus.

Vi har en del ting vi gerne vil nå i de her dage vi er her. Der skal laves lidt i haven og så skal resten af tiden bruges på hygge, tegne, spille spil, gå tur ned til stranden og bare slappe af. Måske vi lige smutter forbi min farmor og farfar til hjemmebagte boller og the – de er nemlig også oppe i deres sommerhus! Og det er altid så hyggeligt, plus det er blevet lidt af en tradition når vi er i sommerhus.

Ungerne har brugt det meste af dagen ude – vejret er også dejligt i dag, solen er fremme og det er over 10 grader. Louis kunne ikke vente med at komme ud af døren inden vi kørte hjemmefra. Han stod og hoppet i gangen med sko og jakke på, klar til at gå imens han råbte “Kom nu mor, vi skal i sommerhus”! “Jeg elsker sommerhus, jeg elsker sommerhus, jeg elsker sommerhus”! Han er altså bare lykkelig og glad når han er her. Og det sammen er Liva. Det er i dag en uge siden Louis blev opereret – der kommer et indlæg sener i dag om hvordan det går.

Men førs vil jeg lige nyde solen i mit ansigt, Bonzo der ligger ved min side og snorker og lyden af ungerne der leger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *