På denne dag har jeg...

På denne snevejrsdag har jeg…

– Fået styr på hjemmesiden og alt burde være i orden. Åbnet op for den her i påsken og har allerede fået 3 ordre hen over påskeferien. Wiiii det er så fedt at være igang med arbejdet igen.

– Siddet på Mad & Kaffe hele formiddagen og arbejdet. Det er min ynglings cafe, deres morgenbræt er bare så lækker og elsker konceptet! #livetsomselvstændig er ikke dårligt når man kan arbejde hvor som helst.

– Bestilt 2 x røget laks med rygeostmayo og purløg. Elsker deres laks og skal altså altid have to portioner når jeg bestiller. Ud over det fik jeg 1/2 avocado med chiliolie med bagt mandler, røræg med purløg og stegte champignoner og økologisk surdejsbrød med smør. en stor latte og en hjemmelavet lemonade med mynte. MUMS det var altså lækkert og hvis i ikke har prøvet at spise på Mad & Kaffe så kan jeg kun anbefalde det! Det skal prøves!

– Ude og gå en lang tur med Bonzo i morges imens det sneet. Så hyggeligt men også ret koldt. Hvis vejret forsætter sådan her med sne så skal jeg ud og købe vanter – for det er altså alt for koldt uden! Min mor henter Bonzo når hun har fri fra arbejde i dag så jeg nød min tur med ham i morges.

– Svært ved at blive klog på vejret. Altså vi er i april måned men det sner i dag. Igår var det solskin og blå himmel. I forgårs var det sne – så meget at vi kunne lave en snemand. Hvad sker der for vejret?

– Sat mig for at når jeg kommer hjem så skal der rydes op op i stuen – få styr på det hjørne hvor ungerne har alt deres legetøj. Jeg hader når der er legetøj over det hele i stuen og det er der lige nu. Der skal system i det og måske noget af det legetøj skal pakkes ned og op på loftet!?

– Overvejret at sælge Livas legetelt som står i stuen. Hun bruger det ikke mere og Louis leger slet ikke i det. Så måske det er på tide at sælge det til en anden som måske har et barn der vil blive mere glad for det? I kan se hvilket telt det er HER.

– Sommerfugle i maven over at skulle holde Louis fødselsdag på søndag. Alt pynt er købt ind og jeg glæder mig til at pynte op i Spider-man tema. Tænk at han bliver 3 år. Det er ikke til at forstå at den lille bandit er blevet så stor nu.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *