Louis og jeg

Så kom reaktionen på børnehaven.

Tirsdag, onsdag og torsdag har været med dårlig aflevering med Louis. De første 3 dage efter påske har han grædt hver morgen – som i virkelig grædt at jeg faktisk havde lyst til at tage ham med hjem igen. Han var så ked af det, ville ikke give slip på mig da jeg skulle gå og kaldte på mig da jeg gik ned af trappen og ud af døren. Det er ALDRIG sjovt at gå fra sit grædende barn – men der var, og er, ikke andet at gøre end at vinke og sige ‘vi ses’ på den der helt vildt glade og smilene måde.

Jeg oplevet det jo nærmest hver dag med Liva både i vuggestue og børnehave. Men Louis har aldrig regere på den måde når jeg skulle aflevere ham i vuggestue og sket ikke ligesom Liva gjorde. Ikke før nu! Jo han har haft perioder hvor han ikke ville ha jeg skulle gå men aldrig grædt på den her måde som han har gjordt i de her 3 dage. Åhhhh det gør altså ondt i mit hjerte når jeg har sådan nogen afleveringer. Jeg har ringet til børnehaven hver dag 15 min efter jeg er gået – bare for at tjekke op på om han var stoppet med at græde og om han var okay. Det var han hver gang.

Det er klart at det er hård for ham, da alle de nye indtryk fra ugen før, begynder at sætte sig og fylde i hovedet. Og måske handler det også om at han har været vand til at være sammen med mig 24/7 i 3 måneder og nu lige pludselig ikke skal være sammen med mig. Så jeg forstå ham godt, at det er mærkeligt ikke at skulle være hjemme sammen med mig og hygge. Men jeg skal arbejde og han skal være i børnehave – for han har brug for at blive aktiveret og være sammen med andre børn på hans aldre. Jeg håber bare ikke at de her afleveringer forsætter. Men altså i morgen er en ny dag. Og en ny aflevering, på en god og dejlig måde. Ja, det skal nok blive godt. Det tror jeg på. Vi er positive, jeg er positiv. Og Louis får en aflevering med kys og kram og hvor han vil siger “Farvel mor” og jeg det sammen til ham. Ja, i morgen bliver en god aflevering!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *