Sommerhus

Drømme og ønsker til sommerhuset

Ligger her i skyggen på vores nye palle sofaer med solsejl over mig og til lyden af fuglene der pipper løs. Det har virkelig været nogen varme dage og tror virkelig at sommer er kommet for at blive! Nu er vi også i maj måned så mon ikke solen er kommer for at blive?

Tobias er cyklet ned til Olgas for at spise is med ungerne. Tænk de er cykle der ned! Louis på løbe cykel (det går ikke så hurtigt men hurtigere end hvis han skulle gå) og Liva på sin egen cykel (uden støttehjul) Jeg håber det kommer til at gå godt for Liva hele vejen der ned. Forhåbenligt uden at falde. Det er det længste hun nogensinde har cyklet så jeg håber at det bliver en succesoplevelse for hende. Vi har øvet meget – hver dag har hun været ude og cykle med Tobias ved hendes side. Og hun er blevet så god.

Jeg ved godt jeg har skrevet det før men skriver det altså lige igen! Jeg elsker vores sommerhus. Det er det bedste sted at være når det er sommer dk. Og for hver gang vi er her og for hver år der går så for vi gjordt det hyggeliger og hyggerliger. Der er stadig vild mange ting vi gerne vil ha lavet her. Som fx et anneks til når vi har gæster. Åhhh det ville være skønt at få bygget. Men vi ønsker også at få fjernet det gamle sommerhus som stadig står her – det er sku ikke så kønt at se på. Vi har også et kæmpe område som er tæt vokset buske og træer som vi gerne vil ha ryddet. Vi vil gerne ha nuet et stort flot skur og en carport – de to ting kommer nok til at stå sammen. Og så er der stadig helt åbent ud til vejen så alle kan stadig kigge ind og se alt hvad vi laver! Vi overvejre at sætte hegn op. Men hver ting sin tid. Og lige nu blev det altså et hyggeligt hjørne på terrassen som jeg er super glad for. Det er virkelig blevet hyggeligt og jeg tror vi kommer til at bruge dette hjørne hele sommeren!

Alt det andet skal nok komme, jeg er bare ikke så god til at vente og har ikke nogen tålmodighed. Vil så gerne have at alt skal ske nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *