Louis og jeg

Louis første legeaftale og første kæreste!

Louis havde igår en veninde med hjemmefra børnehaven. Hans først lageaftale med en meget sød lille pige på 3 år, mørkt hår og brune øjne. Hun er så sød og hun er vild med Louis.

Vi har snart været hjemme i 2 måneder siden rejsen. Og de to måneder har være et helvede når det kom til at aflevere louis i børnehaven. Men siden første dag har den her søde lille pige været ved Louis side. Hun render rundt efter ham og hver gang han sad oppe hos mig eller ved siden af mig og græd fordi jeg skulle gå så stod Isabell ved hans side og prøvet at trøste ham. Hun venter på ham om morgen over i børnehaven når vi kommer og spørg louis hver morgen om de skal lege. Prøver at få ham til at grine og fjoller med ham. De sidder og tegner sammen, laver perleplader sammen og sidder altid ved siden af hinanden når de skal spise frokost. De to er blevet bedste venner og jeg kan kun takke Isabell for at være så tålmodig med Louis og stædig for hun giver altså ikke op med ham. Hun vil ham så gerne og tror det har givet potte, for nu er de uadskillelige.

Isabell har de sidste par dage spurgt om hun ikke måtte komme ned hjem og lege. Og i dag var hun så med hjemme hos os efter børnehaven. Louis første legeaftale. De har hygget sig så meget og leget så godt sammen.

Efter Isabel var blevet hentet her til aften spurgte jeg Louis om han syns Isabell var sød hvor til han svare.

Louis – “Mor, mig elsker Isabell”

Jeg – “Jamen hunner også sød. I er blevet gode venner”

Louis – “Nej mor! Mig elsker Isabell”

Jeg – “Elsker du hende? Er hun din kæreste?”

Louis – “Ja mor. Mig elsker hende”

Så sødt altså og hvor er jeg glad for han har fundet en veninde over i børnehaven som han bare har det godt med. Som han glæder sig til at se om morgen når han skal i børnehave. Det betyder alt at han er blevet gladere for at være der og det er kun pga Isabell. Så jeg håber virkelig at det forsætter sådan her så vi kan komme ind i en god rutine med at aflevere ham uden skrig og tåre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *