Louis og jeg

Om at være mor til en dreng, om superhelte og Ninjago

Altså det at være mor til en dreng er en ny verden for mig på så mange måder. Og når man er mor til en dreng så skal man altså ha styr på de forskellige superhelte! Faktisk tror jeg at jeg kender navnene på dem alle sammen nu! Louis overrasker mig gang på gang igennem hans udvikling og aldre med hvad der interesser ham. Først var det biler og det udviklet sig til alle mulige andre køretøjer – Jeg troede ALDRIG at han ville lege med andet end biler, flyvemaskiner og toge.  Men nu hvor han er starte i børnehave er det superhelte og kun superhelte han snakker om hele tiden. Han leger han er dem og leger at han kæmper imod de onde og skal rede hele verden!

Hans første store helt var Spiderman, som han faktisk allerede lærte at kende over i vuggestuen – og det selvom han aldrig havde set noget med Spiderman her hjemme! Spidermand blev også temaet til hans 3 års fødselsdag hvor jeg havde pynte op med alt hvad jeg kunne få fat i med Spiderman på! På vores rejse lærte han så Batman og Superman at kende via Netflix men især Ninjago blev han vild med og ville se om og om igen på Netflix.

Hvis man ikke lige kender til heltene er de kort fortalt LEGOs version af den klassiske Ninja histore. De er 4 Ninjaer, med hver deres kraft; ild, is, jord og lyn. De kampe mod Lord Garmadon og hans hær af skeletter. I tegnefilmen bliver man introduceret til Garmadons søn, Lloyd som blev til den grønne Ninja, og dermed den 5. Ninja. Han har 4 våben og er den mest kraftfulde Ninja af dem alle. Se, så blev i så kloge! Siger det bare, som mor til en dreng skal man sku vide alt om de superhelte og ninjaer!

Louis yngling er den blå ninja som hedder Jay og hans superhelte kræft er lyn. Og i dag rendte han rundt og råbte “Mor!!!, se mig, jeg er Ninjago”. Imens han står og fægter med sit svær og siger en masse lyde som om han kæmper imod nogen. Altså jeg elsker det, elsker at se ham lege på den måde og bare leve i den der fantasi verden han er i når han leger. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *