Alt muligt blandet

Den dårligste torsdag nogensinde!

Min dag er slet slet slet ikke gået som jeg havde håbet på. Altså når det kommer til arbejde! Alt er gået galt. Og jeg har allermest lyst til at smide håndklædet i ringen. Jeg har brugt 5 timer i dag på at få illustrator og lasermaskinen til at ville samarbejde med mig. Hvis ikke det var de forskellige filer der var noget i vejen med, så var det lasermaskinen der drillet. Jeg har brugt så meget tid og energi i dag på INGEN TING fordi jeg ikke har kunne få det til at fungere. Alle de ordre jeg skulle ha skåret ud er slet ikke blevet skåret ud. Og det der er blevet skåret ud er blevet skåret ud forkert! Det stresser mig lidt – faktisk meget. På alle mulig måder. Jeg er presset på tid! Sommerhus med ungerne kalder på mig – heldigvis først på næste torsdag. Men jeg har så mange ordre at jeg har lidt svært ved at se hvordan det skal være muligt for mig at få skåret dem alle ud, slebet, pakket og sendt med en weekend rundt om hjørnet (weekend er lig med ingen lasermaskine) og dagen i dag spildt på frustrationer og dårlig energi fordi alt er gået op i hat og briller!

Jeg har efter flere mislykkes forsøg måtte gå ud af rummet og sætte mig på toilettet for lige at græde ud. Det hele ramte mig lige og jeg havde brug for at trække vejret. Jeg giver op i dag og må hjem for at få noget andet at tænke på. Om det hjælper ved jeg ikke, men det hjælper heller ikke noget at jeg sidder her og glor på en skærm og en maskine der ikke vil det samme som jeg! I dag er en dårlig dag. Den dårligste torsdag nogensinde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *