Liva og Louis, Sommerhus

Om at være blefri, det varme vejr og tanker om at jeg snart har et skolebarn.

Altså den her sommer er nok den varmest jeg nogensinde kan huske. Bare de to måneder vi har haft med det bedste vejr, har være helt fantastisk. Vi er så glade for at vi holder sommerferie hjemme i dk! Men den her uge slå nok alt, da de kloge i tv’et siger at vi har hedebølge. 30-33 grader er vi oppe på hver dag. I dag er slem – altså ment på den måde at det er alt for varmt at være ude. Tænk at vi har det sådan og det er altså ikke brok, men der er ingen vind og ungerne kan slet ikke holde varmen ud. Bonzo kæmper også med varmen. Det er hårdt at være en sort hund denne sommer. Men Wuhuu for et lækkert vejr vi har denne sommer!

Så de her dage går med at bade på stranden. Bonzo er også ude og bade. Han er nok den første der løber i vandet. Lege med vand i sommerhushaven nøgen (Liva har nogen gange bikini på). Men ellers render de rundt uden tøj på. Jeg havde nok også rendt rundt nøgen hvis jeg kunne, men når der nu er åbent syn fra vejen og ind til os så er det nok bedst jeg beholder tøjet på! Og så bliver der spist ekstra meget is, til stor glæde for ungerne. Plus masser af jordbær, hindbær og blåbær. Vandmelon skåret ud og hyldeblomst saftevand er også på menuen hver dag her i sommerhuset.

Louis er blevet helt blefri. Så fedt, ingen uheld mere og han vågen endda om natten hvis han skal tisse. Han kan også sagtens sove hele natten og så første tisse når han om morgen står op og sætter sig på potten. Det var det helt rigtigt vælg at lad ham smide bleen her i sommerhusland. Og så nemt at gøre det når det er varmt og man bare kan rende rundt nøgen! Men nr 2 bliver stadig lavet i bleen – det er han ikke helt klar til endnu. Men det tænker jeg kommer med tiden. Nu håber jeg bare der ikke bliver for mange uheld over i børnehaven når han starter der igen fra på mandag!

5 dage tilbage af sommerferien her i sommerhuset. Og så vender vi hjem igen til hverdagen. Om præcis 23 dage starter Liva i skole. Shit mand!!! Jeg er slet ikke klar til det. Hun bliver så hurtigt stor og jeg kan ikke følge med. Så de her 5 dage i sommerhuset bliver nydt ekstra meget nu. Og så tror jeg at jeg vil holde en eller to alene dage med hende inden hun starter i skole. Har lige brug for at være sammen med hende alene. Nyde hende som min lille pige hun er, inden hun træder ind i klassen og ændre sig for altid – bliver et skolebarn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *