Sommerhus

Postkort fra sommerhus – Vi har det godt!

Der er lidt stille på bloggen – men det er nu mest fordi jeg nyder de her dage med mine lille familie her i sommerhuset. Sommeren i år er fantastisk. Jeg kan ikke rigtigt huske hvornår vi sidst har haft sådan en dejlig varm sommer her i DK. Vi er tæt på at ha haft varmt vejer i næste to måneder nu! Det er lidt vildt og helt fantastisk. Og vi er altså oppe på de 25-28 gader hver dag. Jeg kan slet ikke få mine arme ned over hvor dejligt det er.

Vi hygger ellers bare, nyder vejret, spiser en masse is, leger, spiller spil, tegner, bader på stranden og går en masse lange ture. Vi har haft familie på besøg og været over at besøge min farmor og hendes mand, plus min farfar og hans kone – Så hyggeligt at de begge har sommerhus 5 min fra os. Jeg elsker alt ved vores sommerhus – endnu mere efter vi har fået vores hygge hjørne på terrassen. Jeg nyder de her dage fuldt ud! Jeg er endda begyndt at læse en bog! Mig som er ordblind og hader at læse! Men her kommer lidt billeder fra de sidste par dag.

Louis har savnet Bonzo. Han nyder at Bonzo er med i sommerhus og er også den der helst vil holde hans snor når vi skal ud og gå med ham.

Mit nye ynglings spot her på terrassen – elsker alt ved dette hjørne!


Ungerne fandt en masse sten på stranden og så bliv de ellers malet. De blev så fine, så vi har været nede på stranden hver dag og finde ny sten til at male på.

Tabet to gange til min søster – så gad jeg ikke mere. Jeg taber altid i backgammon!
Mormor var også på besøg.


Liva og jeg får læst en masse børnebøger i de her dage. Elsker det, for det er så hyggeligt at ligge med hende og læse højt.

Ungerne cykler til strande – Liva er blevet så sej til at cykle selv!

Jep, i ser rigtigt. Det er sku en bog jeg har i min hånd! Og jeg er total fanget af den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *