Sommerhus

Sommerferie – Nu i sommerhus med 3 børn

Så er det endelig blevet vores tur til at holde ferie. Hvis man lige glemmer at vi faktisk for 10 dage siden kom hjem fra en uges ferie på Fuerteventura. Så ferie har vi lige haft men nu tager vi lige 14 dage i sommerhusland! Noget jeg har glæder mig til i virkelig lang tid. Ihhhh hvor jeg syns vi er for lidt her oppe. Vi har i år slet ikke haft tiden til at køre her op som vi har haft de andre år. Så de næste 14 dage skal nydes!

Impulsivt fik vi lige Livas ene kusine med her op – det er første gang Amelia er med alene uden mor, far og lillesøster. Men så hyggeligt at have hende med og Liva og hende er bedsteveninder. Louis føler sig en lille smule udenfor – og måske vi også skulle ha taget Amelias lillesøster med, så han også havde haft nogen at lege med. Ikke at de to unge damer ikke leger med Louis, men nogle lege vil de gerne lege bare de to. Og så er det altså ikke sjovt at være lillebror når man så gerne vil lege med de store piger. Men men men så er det godt at mor her har købt et nyt brætspil til sommerhuset. Nemlig Vildkatten, et spil Louis er blevet ret vild med. Så det bruger Louis og jeg lidt tid på.

Jeg når lige at kigge væk et øjeblik og så har de to unge damer haft fingerne i min mobil og taget dette billed!e

Den første dag er ellers gået med hygge i haven, masser af leg, stranden, gåtur med Bonzo, spise masser af blåbær og hindbær. Vi hygger på højt plan her i det lille sommerhus. På fredag kommer Tobias (han skal lige arbejde og ha færdig gjordt nogen ting med vores nye køkken) og Amelias mor og lillesøster. De to bliver og overnatter til lørdag hvor min mor kommer og besøger os.

Alle sover og jeg tænker lidt jeg også må ligge mig under dynen. Det er alligevel lidt hårdt at være alene med 3 børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *