Liva og jeg

Livas første skoledag!

Se hende lige – så stolt og med mange sommerfugle i maven stod hun klar til at komme i skole for første gang. Skiltet er fra Trold & Blomst og kan købes lige HER.

Så kom den store dag, en dag hun har snakket om længe. Og glædet sig til i flere måneder. Allerede på vores lange rejse snakket hun om at hun glædet sig til at starte i skole. Glædet sig til at hun skulle lære at læse og regne. Hun har i flere måneder sagt “Mor, når jeg starter i skole så er jeg en stor pige”. Og det sidste hun sagde inden jeg kysset hende godnat her til aften var “Mor, nu er jeg endelig blevet en stor pige”

Hun klaret sin første dag i skole rigtigt flot. Vi skulle alle mødes inde i fest salen, hvor vi blev budt velkommen. Så stod 3. klasserne og sang for os med flag. En efter en blev 0. klasserne råbt op og da det blev Livas tur til at gå op til hendes lære og de andre børn som hun skal gå i klasse med trille tårerne ned af mine kinder. Hun gik alene forbi alle i den store sal, stolt med sin nye skoletaske på, fik et flag i hånden og smilede til alle. De gik her efter op i deres klasse imens vi forældre blev nede i festsalen og fik en kop kaffe. Jeg drak to!


Vi fik efter en time lov til at gå op og se deres klasse, se hvor de skulle sidde og hvem de sad ved siden af. De sidder dreng, pige i en gruppe på 4 på hver bord. Hun sidder over for hendes veninde fra SFO´en som hun har leget meget med hen over sommeren. Hvilket er rigtigt rart, men hun kender alle i hendes klasse da det er dem hun er starte i SFO med og har været sammen med hen over sommeren. Hun er så stolt over at hun endelig er startet og er nu er skolepige. Hun klaret dagen så flot og da hun havde fri kl 11.00 tog Liva og jeg videre sammen i Fields og hygget. Vi fik lige en juice på Joe and the juice og så fik Liva lov til at vælge en glimmer neglelak som en lille gave for at ha klaret dagen så flot. I morgen er det så en fra 08.00 – 14.00 og så skal hun sammen med resten af klassen over i SFO. Håber dagen i morgen kommer til at gå godt. Liva er i hvert fald glad, spændt og stolt. Og hun glæder sig til i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *