Louis og jeg

Når man er glad for regn og vandpytter!

Louis er ikke til at få ind når det regner. Han elsker at være ude og bare hoppe rundt i vandpytter. Og det er jo ikke ligefrem fordi det har regnet meget denne sommer. Men de sidste 3 dage har det regnet helt vildt og Louis har været ude hver dag i regnen og leget. Selv over i børnehaven kan de ikke få ham med ind fra legepladsen, uden at han er blevet sur og ked af det over at han ikke kan blive ude og lege i vandpytterne. Jeg er jo ligeså vild med regn og efteråret. Og det er jo officelt efterår lige om lidt når vi hopper ind i september måned. Jeg glæder mig faktisk til at tage en dejlig varm strik på, tænde op i brændeoven, regnvejrsdage og se træerne skifte fra grøn til rød gule farver. Det bliver godt og så hyggeligt!

Da jeg hentet ham i dag tog det også en krig for os at gå fra børnehaven og over til bilen. For han skulle lige stoppe op og hoppe i hver en lille vandpyt han gik forbi. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *