På denne dag har jeg...

På denne dag med tømmermænd har jeg…

Kjole er  fra Nelly.com

  • Sovet længe!! Helt til kl 9.00. Det er sjældent at det sker. Men med børnene hos min søster betød det at både Tobias og jeg kunne sove længe.
  • Nydt at der har regnet hele dagen. Jeg har bare ligge og lyttet til regne som rammer vores tag i udestuen. ELSKER den lyd. Elsker når det regner, så hyggeligt.
  • Fået morgenmad på sengen. Tobias stod op en halv time før mig. Kom op med morgenmad og juice. Ej men altså, hvor heldig har jeg lov at være. Trods han også var ramt efter igår med fest og drinks til kl 4.00 så havde han alligevel overskud til at overraske mig med morgenmad på sengen. Faktisk kan jeg ikke huske at jeg nogensinde har fået morgenmad på sengen af min mand i de 10 år vi har været sammen. Så det er da lidt stort.
  • Lovet mig selv at jeg ALDRIG drikker igen. Men det ville være en løgn. Om er par uger er jeg til er nyt bryllup og en 30 års fødselsdag. Og jeg skal da ha masser af vin og drinks til begge de to begivenheder. Men jeg hader at ha tømmermænd. Det tager mig 3 dage før jeg “normal” igen.
  • Ligget på sofaen hele dagen. Jeg er ramt i dag, hårdt ramt. 20 år er jeg ikke mere – Dengang kunne jeg gå i byen og drikke i 3 dage i træk uden nogen problemer. Nu kan jeg ikke engang andet end min sofa!
  • Overlevet dagen med ungerne, ved at lade dem se musikvideoer på youtube (på tv’et) så de kunne danse og synge. Da jeg henter dem hos min søster sagde Liva at hun også ville til fest – så de fik lov selv at feste imens jeg lå på sofaen. Win win situation!!!
  • Siddet og set min story inde på IG fra brylluppet og hold nu op en dejlig dag og aften vi havde. En dag i kærlighedens tegn. Fantastisk bryllup i godt selskab med alt for manne drinks.
  • Glædet mig til at ligge mig op i seng. Under dynen og bare sove. Og her ligger jeg nu! Så jeg siger godnat og hej til drømmeland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *