Ferie og rejser

En hel dag i lufthaven – Men ingen rejse til Barcelona

Sidder klar i flyveren – men kom aldrig afsted!

 

Ligger i sengen – min egen seng og er en lille smule ked af det og meget skuffet. Sammen med min mor, brugte vi hele dagen igår ude i Kastrup lufthavn. Vi kom aldrig afsted, aldrig op og flyve og endte med at tag hjem kl 23.30 for at sove.

Jeg har gået og glædet mig så meget til denne rejse. En rejse som blev til fra en lille ide om en pige tur med min mor, til et impulskøb af flybilletter (min mor havde ikke rigtigt sagt ja og var stadig i beslutnings fasen) til en drøm om at skabe nogen mindre med min mor. Jeg havde sådan glædet mig til at skulle gå ned igennem Barcelonas små gamle gader, se på smukke altaner med farverige blomster, spise tapas, drikke en masse vin og shoppe mig fattig så jeg var nød til at leve af havergrød når jeg kom hjem. Men sådan blev det ikke, desværre.

Først var vores fly 45 min forsinket. Da flyet endelig landet og havde fået folk ud – måtte vi stadig ikke komme ind da en passager var blevet dårlig og krævet hjælp fra en ambulance. Så der gik noget tid med det, inden vi endelig fik lov til at sætte os inde i flyet. Her efter sad vi flyet i 3 timer – uden at der skete noget. Undervejs i de 3 timer fik vi af vide at der var noget i vejen med landingstellet og vi kunne ikke flyve før at der havde været en ingeniør og kigge på det. Vi skulle ha fløjet kl 17.10 men kl 21.00 fik vi lov til at gå ud af flyet. kl 21.30 ville vi få besked om flyet ville blive aflyst eller om vi skulle op i et andet fly. Men kl blev først 22.30 før de sagde at flyet var blevet aflyst og at vi skulle gå ned og hente vores kufferter.

Trætte, skuffet og i meget dårlig humør gjorde vi det. Og så stod vi ellers i kø for at få af vide hvornår det næste fly ville flyve. Beskeden var “Sammen tid i morgen” Altså kl 17.10 igen. Vi mister derfor en hel dag og en overnatning. Vi har kun 2 dage i Barcelona før vi skal hjem torsdag morgen. Så hvad gør man så? Ja, vi syn nu ikke at 1 dag var det vær at tag til Barcelona for. Lidt stres at skulle nå det hele på en dag! Så vi bliver hjemme og må tag afsted en anden gang. Det var åbenbart ikke mening at vi skulle ud og rejse!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *