Louis og jeg

Legetelt til Louis

Jeg overvejer at købe et legetelt til Louis – han er meget misundelig på Liva og hendes legetelt. Hun bruger det meget, leger inde i det og ligger der inde med pude og dyne og ser ipad. Det bedste hun ved når hun gerne vil ha ro og slapper af er bare at kunne ligge der ind og være i fred. Louis vil også, både lege i det og ligge med sin ipad inde i Livas telt. Og det bliver der en del skænderier og en lille smule slåskampe over. Og den der daglige kamp om hvem der skal ha lov til at lege i det, for gud forbyde at de kan deles om teltet! Den kamp gider jeg ikke have mere. Så nu må jeg finde et til ham, som han kan have et for sig selv.

Jeg har fundet lidt forskellige inde på Only4kids.dk – de har telte hvor man kan være med i pris og med div superhelte som Louis elsker. Jeg har faktisk lidt svært ved at vælge – først syns jeg han skulle ha et der lignet det Liva har. Men det bliver måske også lidt for stort, så meget plads har vi heller ikke på børneværelset. Så jeg har fundet 5 forskellige som jeg ikke kan vælge imellem, men det mest pga printet. Han elsker jo Lynet McQueen og det HER er ret fint. Så er han stadig mega vild med Gurli Gris – ser hende hele tiden på Netflix og synger med på intro sangen i tegnefilmen – Gurli Gris telt HER. Der er to tegnefilm han også ser meget på Ramasjang og som han elsker, er Pyjamasheltene HER og Paw Patrol HER. Men jeg kommer nok ikke udenom Spiderman – ynglings superhelt!! Spiderman telt HER. Hans 3 års fødselsdag var jo i Spiderman tema, så måske ender jeg med at vælge det!

Jeg vil gerne overraske ham med det og derfor er han ikke rigtigt med i beslutningen om hvilket ynglings figur der skal være på! Men jeg kan sku ikke rigtigt vælge. Jeg tror det bliver Gurli Gris eller Spiderman. Tænker lige lidt ekstra over det og så må jeg bestille et hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *