Alt muligt blandet, Min drøm

Lidt blandet tanker om at være selvstændig

Træskilte med citat – kan købes HER.

 

Det er mørkt når vi vågner kl 6.40 om morgen, hvilket gør det svære for mig at stå op. Også selvom jeg ligger hver aften i min seng kl 22.00. Jeg er stadig træt efter næste 8 timers søvn. Og har mest af alt lyst til at blive liggende under min dyne.  Sommeren er væk. Som i helt væk! Det blæser og regner. Og hvad sker der lige for at det haglet igår? På en september dag! Men jeg elsker det, elsker regnen, elsker efteråret og de farver den bringer med sig. I disse dage har jeg nærmest boede i diverse striktrøjer jeg kunne finde inde i mit skab. Jeg tror jeg må ud og købe nogle flere – føler ikke jeg har nok, kender i det?

Jeg har siddet inde på kontoret i dag (på Vesterbrogade, ikke kontoret her hjemme)! Fik skåret en masse ordre ud – Elsker den del af mit job. At se mine design gå fra at være noget der er tegnet på computeren, til at blive skåret ud og graveret i træet. Jeg går med lidt blandet tanker omkring jobbet fortiden. Om det er det jeg vil – skal jeg forsætte? Skal jeg stoppe? Hvis jeg lukker denne dør, åbner der så en ny? Og hvad vil fremtiden bringe hvis ikke jeg har Trold & Blomst? Jeg føler mig en lille smule fanget. Eller jeg føler jeg sidder fast og kan ikke rigtigt se hvad jeg skal gøre for at komme vider. Jeg elsker mit job, elsker at være selvstændig og den frihed det giver. Men jeg savner at have kollegaer. Savner at møde ind om morgenen til en kort snak om vind og vejr over morgenkaffen. Savner det sociale, for det kan virkelig godt være ensomt at bare arbejde alene hver dag uden at have nogen at snakke med. For når det kommer til stykket – så arbejder jeg det meste af tiden solo. Det har sin charme, og jeg har lært så af det at det kun var mig! Jeg har lært meget de sidste 5 år jeg har haft Trold & Blomst. Det første år på deltid og de sidste 4 år på fuldtid. Og jeg tror lidt at jeg vil have en følelse af nederlag hvis jeg gav op og lukket Trold & Blomst. Ikke at det er et nederlag – for det er det ikke. Men følelsen vil stadig være der. Men jeg er et sted i mit liv hvor jeg kan mærke der skal ske noget andet. der skal ske noget nyt. Hvad det er, ved jeg ikke endnu. Om det betyder at jeg lukker ned for min lille baby, for Trold & Blomst er min baby. Det ved jeg heller ikke endnu. Det her er jo min drøm. At arbejde med noget hvor jeg kan være kreativ og skabe noget.

Jeg tror ikke at jeg får et fast arbejde igen på 37 timer. Det vil ikke passe ind i vores liv og hverdag med to børn. Så bliver det måske deltid på 20 timer eller 25 timer. Og med en uddannelse inde for butik, ja så er det nok der jeg ender. HVIS jeg nogensinde skulle ud i et “normal job”. Men det er ikke det jeg regner med at det bliver. Det kan også være at jeg skal ændre på noget i Trold & Blomst. Måske er det en ny vej firmaet skal tag. Men intet er sikkert og ingen beslutninger er taget. Dette er blot en masse tanker jeg har lige nu, som jeg går og  kæmper med oppe i mit lille hovede. Men det er rart at skrive det ned. At se det stå sort på hvidt. At komme af med alle de tanker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *