Madpakker

Madpakkeinspiration – Billeder og idere til madpakken

Jeg tænkte jeg lige ville vise jer en masse billeder af Livas madpakke. Jeg prøver mig stadig meget frem i forhold til mængde  af mad og indholdet af den. Jeg prøver også at variere hendes madpakke fra dag til dag. Men når der er noget jeg ved hun kan lig og spiser, så er det det hun får med de fleste dag. Og hos hende er det Kødpølse, Spegepølse, Kyllingpølse eller Røget medister som hun får med hverdag.

Hendes lyserøde madkasse er fra Yumbox – Købt hos luksubaby.dk. Vi er så glade for den. Liva er især glad for alle rummene, og at de lukker helt tæt, så man behøver ikke pakke tingene ind og så bliver maden ikke blandet sammen. Vi har forskellige små kasser til 10’er maden og så bruger hun ellers Yumbox til frokosten. De ting jeg syns er vigtigt hun får med og hvordan jeg variere hendes madpakke, kan i læse HER.

Så her lidt billeder af Livas madpakke fra hun starte i SFO og skole.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *