Louis og jeg

Lidt tanker her fra mørket – Måske blærebetændelse. 

Jeg ligger i vores seng med Louis ved min side. Han sover. Tungt og med ansigtet og sin krop helt ind til mig. For 20 min siden vågnet han op og skreg. Og han blev ved med at skrige og græde. Jeg og Tobias kom løbene op til ham. Han sagde av, av og atter av. Som i virkelig mange gange! Det gjorde ondt men hvor det gjorde ondt kunne han ikke sige. Han var svær at få kontakt med. Han græd og skreg og svaret ikke når vi spurgte ham om noget. Til sidst lagde vi ham i vores seng og med hans klud og dyne, faldt han i søvn ved min side. Hånd i hånd og med lidt nusseri i håret. Ved ikke om det var fordi han havde mareridt eller om han har ligget forkert, så han på en eller anden måde har fået ondt et sted i kroppen. Men han er rolig nu. Og så er jeg også rolig. Men jeg bliver liggende ved hans side! 

Så nu ligger jeg her. I mørket og med flyvemaskinerne som det eneste lys. Et lille blinkene lys som flyver forbi vores vindue hvergang en flyver letter ude fra Kastrup lufthavn. Ihhhh jeg savner at rejse. Jeg savner vores 3 måneders rejse!!! Der er heldigvis efterårsferie lige om lidt. Her hjemme tæller vi ned til hver ferie. Tæller ned til hver gang Liva har skoleferie. Jeg glæder mig til at komme op i sommerhuset og bare hygge. Vi skal gå en masse ture, spille spil og lægge puslespil. Vi skal bage kage og boller. Vi skal se tegnefilm og læse en masse bøger. Åhhh hvor skal vi altså hygge os.

I øvrigt tror jeg at Louis har fået blærebetændelse! Da jeg hentet ham over i børnehaven havde han haft 3 uheld. Altså tisset i sine bukser 3 gange. Jeg forstår ikke hvordan det kan ske og pædagogerne var ligeså overrasket. For han er blevet sej til det med at gå på toilettet. Han har ikke haft uheld i flere uger! Da vi Komm hjem sad han i sofaen og så ramasjang. Men havde så et uheld mere! Måtte tag alt betræk af vores sofa og vaske det! En time senere tisser han for 5 gang i sine bukser! Og jeg ender med at give han ble på efter han havde været i bad. Tobias og jeg er lidt i tvivl om det kan være blærebetændelse, da han siger at det ikke gøre ondt når han tisser. Måske skal jeg ringe til vores læge i morgen. Måske det var det der vækket ham nu her til aften. Han har jo ble på og måske tisset han imens han sov og det var det der gjorde ondt.

Jeg må se hvordan han regere i morgen tidlig når han skal tisse for først gang. Måske han tisser igen i løbet af natten og hvis han vågner igen skrigene, så må det være blærebetændelse. Tror i ikke? Kan man have blærebetændelse uden at det gør ondt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *