Liva og jeg

Jeg elsker at shoppe!

De havde lovet dårligt vejr igår men jeg havde sådan lyst til komme ud og lave noget 🙂 Så vi tog til et af Barcelonas store shopping center som hedder Diagonal Mar. Man kan vel sammenlign det med Fields eller Fisketorvet. 3 etager med butikker, cafer/restauranter, biografer og spillehald.

Jeg har en ynglings butik det hedder Primark som ligger i center – Det er mest baby tøjet jeg går efter når jeg er der inde. Det er tøj til en god pris og ret lækket kvalitet. Så jeg fik shoppet en del til prinsessen – plus noget til min lille niece som snart bliver 1 år. Så lidt gaver blev der også købt.

IMG_0464Jeg skulle lige ha en lille cafe latte efter vi havde være inde og shoppe. Er blevet lidt afhængig af kaffe efter jeg har fået Liva. Så vi satte os på en lille hyggelig cafe som var overfor Primark. Cafe Latten koste selvfølgelig kun 1,5 euro som svare til 11 danske kroner. Og jeg havde selvfølgelig ingen mønter på mig, kun kort. Da de ikke tager kort når man køber for under 6 euro så måtte jeg op og hæve. Lidt pinligt! Ville gerne ha lagt noget som depositum for at vise jeg kom igen og at jeg ikke bare gik uden at betale. Men de var så søde de to tjener og sagde de stole på mig og at jeg bare kunne komme og betale når det passe mig. Jeg gik selvfølgelig hen og hævet med det sammen og gik tilbage og betalte. Det er ikke sidste gang jeg sætter mig der og får en lille kaffe:) Det var rigtigt god service.

IMG_0454 Så shoppet jeg ellers vider, både til Tobias og mig selv. Vi skulle da også lige forkældes lidt 🙂 Før jeg fik set mig om så var kl 16.00 og så jeg havde en meget træt prinsesse. Så vi smutte hjem igen. Alt i alt en dejlig dag med min Liva pige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *