Jeg drømmer om...

Jeg drømmer om…

En babyfri aften. Jeg elsker min datter, det må i ikke være i tvivl om. Hun er noget af det bedste der er sket i mit liv! Men vi har ikke være alene, bare Tobias og jeg i næsten 4 måneder! Grunden til det er også at vi har været i Barcelona i 3 måneder og der har det været svært da vi ikke kendte nogen som vi følte os trygge nok til at passe hende. Nu har vi været hjemme i næsten en månde og vi har stadig ikke haft en babyfri aften. Ja okay, så har vi lige ligget syge i 14 dage! Så det har også været grund til at vi ikke har kunne få hende passet. Men nej hvor jeg trænger til at være alene med min mand! Det er lidt ligemeget for mig hvad vi laver, om det er ud og spise, en gåtur i Tivoli, i bio osv. Jeg vil bare gerne være alene med Tobias uden at Liva skal sidde hos en af os, uden at vi skal undeholde hende eller at vi skal bruge halvdelen af aften på at ligge hende til at sove.

Det er virkelig vigtigt når man får børn at man husker at pleje forholde og har en babyfri aften. Og det har været svært for os de sidste par måneder. Så nu er vi blevet enig om at det skal altså snart ske, for det har vi virkelig brug for. Det gode ved at være hjemme i Danmark igen er at nu kan vi bruge vores familie og venner til at passe Liva.

Jeg vil virkelig gerne ud og spise en lækker middag. Havde en romantisk aften hvor vi kan få snakket sammen om alt i mellem himmel og jord. Det kan jeg huske vi gjorde rigtigt meget i starten af vores forhold. Men det er også 5  år siden og der er man jo også nyforelsket og uden hund og baby. Jeg vil i hvert fald glæde mig til vi kan få Liva passet og få en babyfri aften.

image

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *