Alt muligt blandet

Ude er godt men hjemme er bedst!

Jeg har ikke skrevet de sidste par dage da vi har haft besøg af min mor og min moster. Så igen igen var vi rundt i Barcelona og se alt hvad man nu skal se som turist. Og den sammen dag de rejste hjem der rejste vi også hjem. Det har været nogen lange og lidt hektiske dage. Men nu er vi hjemme i dejlige Danmark igen. Det er virkelig dejligt at være hjemme. Især nu hvor det er sommer – Elsker Danmark om sommeren. Lige nu bor vi hos mine svigerforældre da vores lejlighed stadig er lejet ud. Men den får vi tilbage på fredag og det GLÆDER JEG MIG TIL!!!

Ude er godt men hjemme er nu bedst!

Vi kørte ca 8 timer om dagen. Og så havde vi nogen få stop. Her er lidt billeder fra vores lange køretur hjem 🙂

Lidt søde sager til turen :)
Dag 1 – Lidt søde sager til turen 🙂 Prinsessen sover og jeg får pastasalat.
Dag 2 - Prinsessen i sin autostol med legetøj hænge foran sig og mini ipad ved sin side og ser Timmy Time.
Dag 2 – Prinsessen i sin autostol med legetøj hænge foran sig og mini ipad ved sin side og ser Timmy Time.
Underholder mig selv lidt med god musik :)
Underholder mig selv med god musik 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *