Alt muligt blandet

Familie hygge og japansk mad hos min mormor

Igår var hele familien samlet hjemme hos min mormor til hygge og god mad. Min mormor er japaner, så hver gang vi er der hjemme får vi japansk mad. I LOVE IT<3

Hun lavet sukiyaki som er en af mine ynglings retter 🙂 Og jeg lærte da også lige opskriften, så jeg kan lave det der hjemme. Det må jeg prøve at lave til Tobias engang når han er hjemme igen fra Indonesien 🙂 Jeg skriver lige opskriften plus sætter billeder ind af retten i et andet indlæg.

My Photo (1)

My Photo My Photo (2)Liva fik Andrea af min mormor. Hun har nemlig Kaj – som hun også havde fået af min mormor. Så nu har vi dem begge og de står så fint på hendes bogreol 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *