Liva og jeg

Legestue med Liva

I Lysthuset i Kulturhuset på Islands Brygge er der hver onsdag imellem kl. 13.30 – 15.30 åben legestue for alle. Vi var der ned i onsdags og hygge sammen med vores nabo som har en søn på sammen aldre som Liva. Der er legetøj til børnene, god plads og fast tilknyttet sundhedsplejerske fra Sundhedsplejerskerne på Amagerbro. Man kan få målt og vejret sit barn af en sundhedsplejerske og stille spørgsmål hvis man er i tvivl om noget. Legestuen er for børn i alderen 0-2 år og det er faktisk ret hyggeligt. Og en god måde at aktivere Liva på. Jeg har svært ved at finde på nye og sjove lege med hende her hjemme for tiden. Hun er også ret træt af hendes legetøj. Det er vel heller ikke så sjovt at lege med det sammen om og om igen hver dag. Så i onsdags var vi lige der nede og hun var hel vild med det. Hun kravle rundt og hygge sig med alt det nye legetøj. Plus der var andre børn som hun lige fik sagt hej til. Vi skal der ned igen på onsdag og tror jeg vil gøre det til noget fast om onsdagen indtil hun skal i vuggestue.

20130729-211457.jpg

20130729-211502.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *