Liva og jeg

9 måneder i dag!

Hold op hvor går tiden hurtigt. 9 måneder i dag og stadig en baby og så alligvel ikke. Hun kan så mange ting nu, sidde op uden støtte, kravle, ligge på maven, rule rundt fra mave til ryg og omvendt. Hun rejser sig op i sengen med støtte fra tremmerne i sengen. Og så kan hun klappe og vinke. Men alligvel er hun jo stadig en baby og meget afhængig af mig og hendes far.

Liva kom 2 dage før min termin så hun har levet i verden ligeså længe som hun lå i min mave. Eller tæt på, hun har levet 2 dage mere i verden end i min mave. Men stadig, det er jo stort og lidt sjovt at tænkt på. Men tænk på at hun er 9 måneder i dag, og lige så lang tid har det taget hende at udvikle sig inde i min mave!

Stort tillykke til min lille prinsesse med de 9 måneder i dag <3

IMG_5684

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *