Liva og jeg

Første dag i vuggestuen

20130820-124436.jpg

Først dag i vuggestue er overståert. Jeg var meget spændt men også nervøs. Nervøs fordi jeg er bange for at de ikke holder ordenligt øje med hende. Hun er jo kun 9 måneder og den yngste i blandt de andre. De er 3 voksne om 12 børn. Hvilket jeg tror er meget normalt. Jeg som første gangs mor, som skal havde mit barn i vuggestue og ikke ved hvordan det forgår og er nervøs og lidt bange havde MANGE SPØRGSMÅL!!!! Samtid havde jeg brug for at høre hvordan deres rutiner og dag forgår der nede. TOTAL PYLRET MOR JEG ER! Men hun var rigtigt sød hende pædagogen som tog i mod os og svare på alle mine spørgsmål og gjorde mig mere tryg med efterlade Liva der nede 🙂 Tobias tog med, så hvis han var i tvivl om nogen så kunne han også spørge. Vi var der i 40 min i dag og hun kravlet rundt og hygge sig blandt de andre børn. Leget med alt legetøjet og kravlet over til den pædagog der skal køre hende ind. Hun er ret tryg med fremmet mennesker, så jeg er ikke bange for at der er noget der skulle gå galt. Jeg tror hun vil klare sig fint og er parret til at starte i vuggestue.

20130820-124441.jpg

Så vi glæder os i morgen til en ny dag der nede 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *